Мика Стоичкова ще се жени с дантелена рокличка на плажа

Мика Стоичкова11Мика Стоичкова смята да се ожени за любимия си Иво Аръков на плажа,  където да облече дантелена рокличка от собствения си бутик. Тя разказа за съвместния си живот с актьора, с когото са гаджета вече повече от година.

Всъщност няма кой знае какво за разказване, но тя винаги е готова да даде по някое интервю на всеки, който пожелае. От него стана ясно, че двамата се разбират чудесно и много умело са си разпределити семейните задължения. У дома им той е готвачът, който се върти край печката и мие съдовете, а тя отговаря за чистота на помещенията, като пуска по една прахосмукачка. И двамата обаче  не бързат със сватбата. И не е ясно дали изобщо ще има такава.

Сватбата, честно казано, ме вълнува особено толкова много. Хората вече не се женят, това съм забелязала. Просто си живеят заедно. Женитбата ми се струва нещо много  старомодно, за мен много по-важни са отношенията. А нашие отношения са прекрасни, твърди щерката на Стоичков, която премълчава дали наистина ступва любимия си, като се ядоса. Според слуховете тя била огнен и невъздържан характер, също като баща си  и често избухвала с повод и без повод и се налагала във всяко решение.

Ако ако решим да  се женим, ще си направим събитие само с най-близките си хора“, твърди уверено Мика без да се е допитала до Аръков. Аз съм малко по-хипарски характер,  не обичам показността и този лукс с 500 човека и огромно парти. Ще се оженя  с дантелена рокличка на плажа, закани се тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IlmWIOigtZQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *