Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мигрант Закла Ученик! Направил му забележка да не закача момичета!

Ахмед

Това е убитото момче, дръзнало да защитава момичетата от похотливите сирийции

Нов шок потресе Швеция. Там бавно се  разгаря скандал в социалните мрежи заради жестокото убийство на 15-годишен ученик.

Момчето било наръгано от  сирийски бежанец, който бил записан да учи в същото училище. Инцидентът станал още първия ден на новия зимен семестър в училището в провинция Сконе. Ахмед Мустафа пристигнал с нож на занятията, издебнал врага си в коридора и забил острието в гърба му. 15-годишният младеж паднал, облян в кръв, а дошлите медици не могли да го спасят, тъй като ножът засегнал сърцето. 

Убиецът е на 14 години и през цялата ваканция подготвял убийството.  Родителите и съучениците на загиналия Арминас Пилецкас са възмутени и ужасени от опита на  медиите и властите  да прикрият случая и да не позволят информацията за жестокото престъпление да се тиражира. Те крещят по социалните мрежи и искат жестоко наказание за престъпника, който извършил убийството в училище пред очите на всички ученици.

Между двамата ученици имало конфликт.  Сириецът бил досаден, постоянно вървял след  момичетата в класа и им отправял сексуални намеци, опипвал ги, говорел им обидни думи и се смеел с глас, когато те се свивали изплашени на чиновете си.  Арминас Пилецкас, който също е мигрант, обаче идва от Литва, се възмутил от държанието на Ахмед и му направил забележка да се отнася с уважение към девойчетата и да спазва правилата на страната, в която е избрал да живее. Ахмед налетял на бой, но Арминас бил по-силен и го повалил на земята.

Сириецът бил жестоко обиден и по време на цялата зимна ваканция не можел да си намери място. В компютъра му се вижда как е преглеждал страници за убийство с нож и указания как да се извърши.  Даже си купил подходящ нож и още през първия учебен ден убил противника  си, за да си отмъсти за поруганата си чест и по-точно, защото го ступал, за да остави момичетата на мира.

Първите дни след трагедията, местните власти и медиите мълчали. Едва след като по всички форуми започнали да коментират убийството, било взето интервю от бащата на Ахмед, който похвалил момчето си, казал, че е добро и възпитано, обаче не могло да издържи на тормоза на Арминас, който го унижавал в училище. А сирийците били горди мъже и не можели да търпят унижението.

Никой засега не е взел интервю или мнението на бащата на убитото момче. Мъжът сам написал в социалната мрежа, че сирийците се държали ужасно в училище и преди Арминас да направи забележка на Ахмед, той и негови приятелчета се опитали да изнасилят ученичка от Латвия. Вършели и други безобразия и в училище, и по-улиците, но никой не ги спирал.

Властите не смеели да вземат мерки срещу сирийските момчета, за да не бъдат обвинени в нетолерантност. Според шведските закони Ахмед няма да отиде в затвора, тъй като е непълнолетен.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мигрант Закла Ученик! Направил му забележка да не закача момичета!

  1. Базил Де Вкарвальо Отговор

    22.03.2016 в 12:26

    тва требва да се изтреби до крак тия са ебати негодните същества не са хора а промити болни мозъци, сега още ли има някой да ги защитава след днешните инциденти в Белгия???????? айде сега всичките тия които ги пуснаха да ги махнат от европа и да ги заключат с метални решетки отгоре

  2. ПЕТКОВА Отговор

    19.11.2016 в 14:56

    ПОТРЕСАВАЩО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *