Местан за коалицията с ГЕРБ: Не съм умрял за твойта слива миризлива, ша знайш!

Местан2Лято е и политиците даже си изпускат нервите. Но от кроткия, хитър, сдържан и даващ вид на добре възпитан Местан никой не го очакваше.

На въпрос на журналисти дали ДПС и ГЕРБ вече не са се коалирали задкулисно, защо гласуват за бюджета анблок и как би коментирал сближаването си с Бойко Борисов и подигравателното название на странния съюз, който политолози веднага нарекоха „Бостан“, ДПС-лидерът избухна, но бързо си върна самообладанието.

Макар и с усмивка на уста, която винаги е закачил като маска, той първо обясни, че думата бостан е турска и е лексема в българския език. Употребяват я всички, но коалициите не стават на бостана.  На него стават съвсем други неща. Зреят дини, зреят пъпеши и тикви, а понякога се случва и друго.

Той даде за пример една песен от фолклора, в която се пее за двама млади, кито отишли на бостана на Кольо Рашков, но не да за берат дини и пъпеши, а с тичично полови цели. Препоръчвам ви да чуете песничката и тогава ще разберете какво ви казвам, рече Местан и се измъкна по терлици от журналистическата обсада.

Оказа се, че мнозина не са чували произведението на „изкуството“, а то е повече от цинично. Двамата лирически герои си говорят как са се срещнали преди време на Кольо Рашков на бостана. Главната героиня се пльоснала първи път по г*з от възторг, но вече не е доволна от интимното обслужване. Тя нарича краставичката му крива и кирлива и му препоръчва да си такова… майката.

В отговор  обиденият мачо изпява: „Не съм умрял, ши знайш, за твойта слива миризлива, ша знайш“ и съветва жена си също да се обърне към майка си за някои интимни действия.

В края на краищата не става ясно от многозначителната отпратка на Местан кой е кривата краставичка в политиката, кой е миризливата слива, защо краставичка и слива да не могат да се коалират, нищо, че вонят. Единствено е ясно чия майка ще бъде такована – на целия народ естествено.

И все пак не му отива на  лидера на ДПС такова цинично изказване. Явно много го е напекло слънцето, или политическата жега му е дошла в повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tcMC8Xu_nyk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *