Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ФАШИЗЪМ, СКРИТ ЗАД МЕДИЦИНСКА МАСКА!

РУМЪНСКИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА КРИСТИАН ТЕРЕШ ПОКАЗВА ДОГОВОРА ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ПРЕПАРАТИ.

„КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВАС, ТОВА Е ТИРАНИЯ! КОГАТО ЗНАЕТЕ ВСИЧКО ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ, ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

А това са данните на VAERS – американската правителствена система за докладване на нежелани реакции от ваксини! Цифрите в този най-авторитетен източник красноречиво говорят: Броят на всички смъртни случаи вследствие употреба на ваксини срещу „модерния вирус“ е по-голям от броя на смъртните случаи, свързани с всички други ваксини взети заедно от 1990 г. насам. ВИЖТЕ ТАБЛИЦАТА:

Неслучайно преди да ви набодат с набързо скалъпените си експериментални препарати за „борба“ с „модерния вирус“, ви карат да подпишете декларация, че се ваксинирате единствено и само на своя отговорност. При нито една от останалите ваксини срещу всякакви други болести не е така. ТОВА Е ФАШИЗЪМ, СКРИТ ЗАД МЕДИЦИНСКА МАСКА! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за ФАШИЗЪМ, СКРИТ ЗАД МЕДИЦИНСКА МАСКА!

 1. FuckEU Отговор

  04.11.2021 в 6:16

  Каквото и да се напише по темата, мишките си остават мишки и не им пука от истината или това, че ще избият дори децата им. Пърхат с мигли, викат на висок глас – знам, знам и навиват ръкави да бъдат набодени с луциферин. Щото така правили видиш ли „цивилизованите“ им мюсюлмано-джендърски господари. Дори най-противните хайванчета, бранят децата и рода си, а така наречените „бели“ хора сами се нагъзиха, за да ги таковат поклонниците на сатаната.

 2. Хм Отговор

  04.11.2021 в 11:12

  Аз от кога говоря, че тези, които сме против да бъдем използвани като лабораторни мишки не сме антиваксъри, а антифашисти.

 3. Ваксиниран Отговор

  04.11.2021 в 17:18

  Ако се направи сериозна ретроспекция на научните постижения, като се включат и тези на носителите на Нобелови награди, ще се забележи една важна за всички подробност – без смели иновативни решения, „безумни“ експерименти, в които участват много хора и животни, без премерен риск и страх от провал и опасения за липса на ефективност и значимост на научното откритие, няма положителен резултат. Добрите резултатите от високите научни постижения в световната наука са се получили често случайно, но по-често с преднамерен, прагматично и научно обоснован риск. Да си спомним за Пеницилина на Флеминг, превърнат от Флори и Чейн в лекарство спасило милиони човешки животи,за Ваксината на Дженър, с която Пастьор спаси милиони животи от Едра шарка и постави началото на ерата на ваксините, та до днес. Науката за производство на ваксини е толкова напреднала методологично и технологично, че много бързо и резултатно успява да намери „верен път“ да спасява човешки животи от заразни агенти. Трябва да свалим шапка и да сведем глави пред труда на стотици хиляди специалисти ангажирани в тази дейност, които и сега с Ковид-19 направиха възможното да предпазят човечеството. Поклон!

  • Иван Отговор

   04.11.2021 в 19:57

   Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно!

  • 12 Отговор

   04.11.2021 в 22:00

   Ti si trol,ili idiot !!!
   I v dvata sluchaja-LOSHO !!!

 4. Петър Петров Отговор

  04.11.2021 в 19:30

  На съм антиваксър. Имам си всички ваксини и реимунизации.
  Ковид е политическа болест. Пусната заради политически цели сред простолюдието. И възникването му, и борбата с него е продиктувано от антихуманна гледна точка. Търси се власт – икономическа, политическа, финансова. Тя, на практика, е една и съща. Средствата за борба с ПлаНдемията също са част от сценария. Затова не желая да бъда включван в тези международни игри. Призовавам хората да пресметнат рисковете и двойно да си помислят, струва ли си бедният да играе с богатия!

 5. Иван Отговор

  04.11.2021 в 20:12

  Поклонниците на ваксинирането, така ли не забелязват, как логиката леко им убягва какъвто и довод да извадят, а доводите им винаги са леки и необосновани. Първо беше, да запазим възрастните. Втори довод, вие ни заразявате, трябва да пазите обществото. Трети довод, ваксинираните го карали по-леко. Паралелно с всичките тези „доводи“ върви постоянната панахида по медиите. Лицето Радев и то се хвърли да става агнец на заколение, на полза роду. Добре, че компютрите и всичко около тях е безбожно скъпо в момента, че ми оцелеят монитора и клавиатурата, когато прочетох за това предателство. Омръзна ми, „загрижените“ ОВЦЕ да ме тикат към гилотината за мое добро. Необяснимо е, освен с овчият страх, че са се прекарали, всички ваксинирани да считат за основна задача да накарат нас да го направим. Ще умра, но няма да се ваксинирам, написах в самото начало. Защо, кога, къде и как е между мен и Господ. Това е мнението ми, ако оставим всичката известна информация и приемем, че става дума за страшна болест, а все повече хора лично се убеждават, какво представлява грипчето.

 6. панчо виля Отговор

  05.11.2021 в 8:14

  Преди повече от сто години Джвк Лондон написва фантастичния роман „Алената чума“ описващ тоталната епидемия заличаваща населението на планетата. Оставам с впечатлението че една властова клика наскоро е прочела този роман и е решила да проведе пробно учение за симулативна защита от евентуална нелечима болест. Гадното е че се използват същите внушения и манипулации като участниците в излъчената по радиото пиеса на Оруел побъркали навремето доверчивите янки. Де факто сега е постигнат същия ефект, но в грандиозен план, побъркал не само няколко американски щата, а цялата земя. Не знам дали на Оруел и компания е търсена отговорност за палавата им игра, но виновниците за днешната лудория, довела не само до масова психоза с безнравствени експерименти и летален изход в редица случаи, но и до светонни икономически сътресения не бива да останат ненаказани.

  • Хм Отговор

   05.11.2021 в 8:33

   Каква отговорност и кой да търси на Оруел, Киплинг и др. „фантасти“ като те са част от играта. Това са рупорите на глобализаторите. Тяхната роля е да съобщят на овчето стадо какво го чака, но под формата на литературно произведение, на уж фантастика ( в днешно време такава роля играят холивудските филми ). Длъжни са да съобщят, пък който разбрал, разбрал. Също както дребния текст под черта в договорите на банките и мобилните оператори или текста-скороговорка, който ви изстрелават като картечница в рекламите на лекарства.

 7. Медик Отговор

  05.11.2021 в 11:03

  Иване, дано да имаш късмет да не се заразиш с вируса, който причинява Ковид-19. В момента набира скорост, новия вариант (мутант) на вируса Делта – 2, който е силно вирулентен (заразен) и когато незащитения човек получи голям вирусен „товар“ (много вирусни частици за единица време-милиарди) и се зарази, дори да не е възрастен, дори да няма съпътстващи заболявания, свръх натоварването на имунната система провокира тежко протичащо заболяване – висока Т, възпаление на бял дроб (бронхопневмония), възпалителни процеси в мускулите, вътрешни органи-бъбреци, сърце, панкреас, многото частици от разпадащи се вирусни тела и телесните клетки, които осигуряват имунния отговор (бойците от І-ва линия), циркулират в кръвната плазма, повишават вискозитета на кръвта (сгъстяват я) и се запушват (затлачват) фините кръвоносни съдове в белия дроб, което намалява възможността на кислорода от алвеолите да премине в кръвта (перфузия). Всичко това води до тежък общ болестен процес на човешкото тяло свързан с остър недостиг на кислород и градивни елементи, необходими за нормалната дейност на организма. Получават се инсулти в мозъка и инфаркти в сърдечния мускул (исхемични-безкръвни), дължащи се на механични запушвания от гъстата кръв и съсиреците. Най-чувствителен на запушвания и на недостиг на кислород е мозъка- издържа до 3-4 минути, след което участъка с нарушено кръвоснабдяване излиза от функция и бавно загива. Резултата е мъчителна и често безсмислена смърт, която с една „проста“ ваксина е могло да бъде предотвратена. Това е простата истина. За патологичния процес, свързан с вируса на Ковид-19 почти всичко е изяснено. Лошото е, че противодействието и лечението на последствията е много трудно и поради индивидуалната реакция на конкретния организъм, много често се получават „изненади“ и непредвидени усложнения, които довеждат до летален изход. Избора на всеки от вас е личен, но когато в обществено достъпни форуми пишете за процеси и болести, които не са ви ясни и за които би трябвало да чувате мнението на лекарите и да не давате „експертно“ мнение, което е невярно и лъжовно (много често плод на нездрава психика) и да обяснявате един чисто здравословен и медицински проблем, като „проблем на глобализацията, на конспирацията на лошите политици и да търсите „логика“, там където я няма. Иване, това не ви прави Чест. Това принизява вас и „вашите“ последователи до нивото на простовати и не добре образовани хорица, които искат да имат мнение „за всичко“, особено за Световните, глобални процеси от които зави здравето на човечеството. Това е безсмислено и несериозно, но за съжаление и такива глуповати мнения, поднесени с патос и „особено лично мнение“ в Мрежата, намират последователи. Моя личен съвет, към Иван е – ваксинирай се с двудозова ваксина и като минат 15 дни от втората доза, напиши на „последователите“ си, че още си жив, но ако срещнеш вируса на Ковид-19, гаранцията, че ще останеш още жив е почти 100%. Иване бъди здрав!

  • Хм Отговор

   05.11.2021 в 17:31

   Интересно, господин Медик, защо такива като теб си присвояват правото да смятат, че тяхното мнение е вярно и правилно, а на толкова много лекари специалисти вирусолози, епидемиолози, инфекционисти, мнението не е правилно. Сред тези с „неправилното“ мнение, между другото е и откривателя на ХИВ-вируса и нобелов лауреат за което, проф. Люк Монтание и много други световни имена.Много наши специалисти с дългогодишен стаж също изразяват такова мнение. Та значи господин никому неизвестният Медик знае повече от световните учени. Браво! А какво да кажем на хората пострадали от ваксините. Светла Петрова цитира в предаването си данни от сайта на европейската здравна комисия които сочат, че над 2 мил. души са имали усложнения след ваксиниране, над 1 мил. от тях са с тежки усложнения, а над 22 000 са починали. Знам случай на 69г. жена която почина 2 мес. след ваксиниране и признаците са на откъснат тромб. А едно от нежеланите странични действия на ваксините са развиване на тромбози около 2 мес. след ваксиниране. Дали нейния случай е такъв не мога да кажа, но и не мога и да отрека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *