Медведев: Европейските глупаци бяха изиграни от американците, които ги принудиха да поемат най-болезнените последици от санкциите срещу Русия

2

В свой пост в канала си в Телеграм бившият руски президент и премиер и понастоящем заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация  Дмитрий Медведев изброява някои от основните неверни твърдения и обвинения на западните политици срещу Русия. Също така той посочва факта, че европейските политици са били изиграни от американските си партньори, които са ги принудили да поемат най-болезнените последици от санкциите срещу Русия.

Ето пълния текст на публикацията му:

Западните грехове и грешки (факти за които Русия не е виновна)

1. Фактът, че европейските глупаци бяха цинично изиграни от американците, принуждавайки ги да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на страните от ЕС.

2. Фактът, че на обикновените европейци тази зима ще им е адски студено в домовете.

3. Фактът, че Европа и САЩ имат най-високата инфлация на храните през последните десетилетия.

4. Фактът, че компании от ЕС и САЩ са загубили многомилиардните си инвестиции в руската икономика.

5. Фактът, че американците избраха за свой президент странен дядо с деменция, който, забравил за задълженията си, обича чужда страна много повече от собствената си.

6. Фактът, че градските лунатици, нарекли себе си ръководството на ЕС, напълно са загубили връзка с реалността и принуждават нещастните украинци да жертват живота си, за да се присъединят към Европейския съюз.

7. Фактът, че множество политически мошеници манипулират темата за възстановяване на държавността на Украйна в предишните граници, разчитайки на нови военни поръчки и съкращавайки паричните потоци, предназначени за режима в Киев.

8. Че НАТО продължава, противно на логиката и здравия разум, да се приближава до границите на Русия, създавайки реална заплаха от световен конфликт и смъртта на значителна част от човечеството.

9. Фактът, че след преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прякото управление на колективния Запад, а също така вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.

10. Че в резултат на всичко, което се случва, Украйна може да загуби остатъците от държавен суверенитет и да изчезне от картата на света.

11. Фактът, че украинските престъпници определено ще бъдат съдени за зверствата, извършени срещу народа на Украйна и Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ МЕЧТАЕМ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ 95%

  2. Прав е Медведев, а нашият Кикорчо, след като за малко да скъса дипломатически отношения с Русия и затвори руския пазар завинаги, е тръгнал за Баку за да уговаря допълнителни доставки на газ. Обаче от там му показаха фигура от три пръста /на руски ФИГ/. Няма как азерския газ да стигне до България без да минава през руска територия. Идиот. Пушачите да имат предвид – скоро газ няма да стига дори и за запалките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *