МВР с пареща версия! Отвлекли Адриан, за да… свалят Борисов от власт!

8

С огромно и искрено извинение към читателите ни, им поднасяме за размисъл поредната новина, която разтърси медийното пространство и успя да шашне дори нас.

Похищението на  Адриан Златков било  с… политическа цел. Не, спокойно, няма да става депутат и не членува в нито една партия, но това е  една от сериозните версии, по които в момента работят разследващите. Новината е на сайта ПИК, а те пък цитират тъкмо два независима източника. Единият – от МВР, вторият – от Народното събрание. Без имената им, разбира се. Източниците надлежно се крият, защото я ги има, я не, пък и информатор се пази в края на краищата…

Целта на отвличането не била само да се  получи някакъв си  откуп, а  много по-сериозна – дестабилизация на цялата държава и да падне кабинета на Бойко Борисов, който пък цитираме: „през последните месеци отбеляза големи  успехи на международната политическа арена и силно  укрепи авторитета на България, превръщайки я в сериозен европейски играч.

Това се сторило много опасно за някои хора /незнайно кои/ и те решили да разклатят държавата и да мушнат трън в копитото на коня на  Винету.

Отвличането направо е копи-пейст с това на сина на Румен Гунински през есента на 2009 г., разкрива сайтът. И допълва, че тогава течали  първите месеци от управлението на първото правителство на Бащицата. И също искали да го изклатят.

Стига се и по-далеч. Винаги, когато Борисов е във възхода си,  мозъчният център на враговете му се задейства и той започва да върши тежки престъпления.  Целта и тогава, и сега била  – хаос и удар  по министър-председателя.

От ПИК твърдят, че не са важни  изпълнители на отвличането, а да се открие кой е организаторът и какви са му крайните цели. Това казал единият  източник. И допълнил, че всичко има връзка и с протеста, който бе организиран във Фейсбук на 11 септември и си остана само в социалната мрежа.

„Всичко е общ сценарий, възможно е той да  е подклаждан, както от България, така  и от чужбина“, смята експертът. И понеже протестът се провалил, отвлекли Адриан.

А стига бе, както казва Зуекът.

Поне да беше  съвпаднало по време. Логично е, ако протестът се провали, тогава да отвлекат младежа и престъпността да се активира. А то се случи обратното…

Ама кой ти изчислява дати.

Пак с огромно извинение към читателите, ще ги помолим да не вършат следните неща.

Да не крадат кокошки!

Да не мрънкат, че са безработни!

Пенсионерите да не реват, че нямат пари!

Пожарникарите да не издават, че нямат униформи, а някой им продал канадските дарения.

Всички групово да не скимтят, че са им високи сметките за парното и тока, че ядат отровни храни, а в болниците не им се обръща внимание.

Изобщо да кротуват, защото дори да кихнат, ще излезе, че клатят правителството.

А народът и по-точно управляващите, не искат такова нещо нали?

Клатенето също се забранява.

С извинение.

До второ нараждане!

Нали?…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. До този извод стигнах и аз, но ми скрихте коментара под една от статиите Ви за новината преди 10-ина дена. Цензурата издава страх от дълбоко пазена истина! И Вие сте стигнали до този извод, но не смеехте да го кажете на глас, нали?

  2. ГОСПОЖА СЛАВОВА, АНОНИМЕН ИЗТОЧНИК МИ СЪОБЩИ, ЧЕ ЗАД ОТВЛИЧАНЕТО НА ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ ,С ЦЕЛ КЛАТЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ПАДАНЕТО НА БАЩИЦАТА ОТ ВЛАСТ СТОИ НАЙ-ЗЛИЯ ДЕМОН ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА… ПУТИН И НЕГОВОТО КГБ.

  3. Омръзна ми да гледам по тия вестничета физУномии на мутри , мутренски босУве , все са ядосани тяя министЪри , не ги ебб-авът многУ от ЕС – – ЗАТОВА ТЕ ИЗРИГВАТ , ОРИГВАТ СЕ , ИЗБУХВАТ , ПЛАШАТ КЛИТОРата, а вечерта на закътани места из БАНКЯ , , ,, , , БОЙКО-БОТИГАРДА ГИ СКЪТКА , , и делят сметки и евро-суБсидии -а ние с гайдите , , ,гръбнЯка на тая окрадена от Черв. Еврейска мафия държава , хлопаме тиЕ празни холодильники-refrigerators-2 hand ,белким найдем нещо за хапване забравено от вчера !
    А хазарчето СТАНИПИШЕВ ,шеф на Бълг.цървена партия ,прежали ония 19 000 000 лефа, дето жена му- еврейката ЙОСИФова ЗАГУБИ ВЪВ КИПЪР , ,В тяя банки-ОФШОРКИ ЗА БАНДИТИ !!
    Бойко -приетеля на МИШО БИРАТА , ,ДЕТО фЪв ПРАВЕЦ , , ,ИНФАРКТА НАБЪРЗО , Е РАЗТРЕВОЖЕН ,НЕБРЪСНАТ , ,ТРЯБВА ПО ЗАПОВЕД НА КОЛОНИАЛ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА САЩ в София да уолнява тяя прАкуроре и други неудобни сУщества , дето пречат на „АНГЛО-ДИМУКРАЦИЙТА“ и на наркотика ,отглеждан от ЦРУ- ту в Афганистан през Б-я ,на път за НЮ-ОРК , разбираш ? А СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ ЛИ , ПЕЧЕ , А КОРЕМА СИ КЪРКОРИ ,ТЪЙ КАКТО ПРЕДИ ,рекъл поета !Но за всичко е „виновна” РУСИЯ , според мастодонта-хипототан ояден на политическата мисъл АЛ. ЙО.- глашатая на СДС и Атлантизма в Б-я , комай по –окумуш от другия неграмотник-Паско СУЛУМОНЕВ- звездата на Исраелската мафия у нас ! Господ да ни е на помощ с такива гладни политици !

  4. Някой искал да „изклати“ бащицата. Че нали го стори кметът на Симитли?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *