МВР подлуди нацията с покъртителна „организация” по смяната на лични документи! – с видео

pasporti1
новите паспорти...

Skandalno.net Издаването на новите лични документи с модерните биометрични данни – тоест пръстови отпечатъци, са на път да подлудят нацията. Още при старта на 29 март се разбра, че има нещо гнило в цялата работа. Програмата на системата, възложена срещу добри пари на „Сименс” доволно закъсня да влезе в действие.

За сметка на това „гръмна” още при старта. Хората се блъскаха като добитък пред съответните МВР -та и въобще не знаеха дали и кога ще се доберат до заветното паспортно гише. Нещата направо излязоха извън контрол след като започна издаването на бързи и експресни лични документи.

Цяла България видя каква убийствена в буквалния смисъл на думата организация бяха създали от ведомството на вицепремиера

Новите биометрични данни- отпечатъци от пръста!
Новите биометрични данни- отпечатъци от пръста!

Цветан Цветанов. Рекламираното далеч преди тези събития издаване за 7-8 минути няма нищо общо с реалността. След като са чакали от 2-3 часа през нощта и са се добрали до първото гише в края на работния ден щастливците с изумление установяват, че лашкането тепърва предстои – за попълване на бланки, за отпечатъци, за плащането на таксите.

За всичко това опашките са отделни и всеки път се нареждаш отново най-отзад. Най-голямо възмущение обаче предизвиква тъпата организация у онези, които спешно си искат кетапите за 8 часа срок, за което плащат 200 лв. Това е в пъти по-висока такса от обикновените поръчки, но тези бързащи хора – най често

Вътрешния министър Цветанов в неформална обстановка!
Вътрешния министър Цветанов в неформална обстановка!

бизнесмени с партньори в чужбина, нямат и грам предимство пред другите – няма специални гишета за тях.

Потърпевши от този умопомрачителен хаос са на мнение, че въобще не става дума за изгърмял софтуер. Защото когато все пак успеят да влязат вътре виждат как през други входове вътре са се намърдали „наши” хора, които се обслужват с абсолютно незаконно предимство пред тълпата отвън, че и от вътре. И това е истинската причина опашката да не помръдва с часове.

Г-н министър Цветанов, този филм в България го гледаме вече 60-80 години. Истерясали и гневни опашки за всичко: за хляб, за мляко, за билети за пътуване…  Върнахте ни в Татово време или в Лукановата зима. Как така няма да се сетите за това, че повече от 1 млн. българи живеят, работят и учат в чужбина. Че доста от тях са си дошли за Великден, че няма да си идват специално pasporti3заради вас когато ви е угодно, за да се разпредели равномерно напливът. Пълно е с чиновници във ведомството ви. Командировайте ги в паспортните служби, накарайте ги да работят на три смени, а не да затварят в 17 ч. И не ги пускайте да излязат, докато не изпратят и последния човек без при това да са го направили на маймуна.

Бързо се забравя, но през 2000 г. по същия начин императивно – искаш не искаш – сменяш, българите трябваше да си сменят паспортите с лични карти. Беше същото – умопомрачителни, унизителни опашки, от които човек излизаше болен.

Освен от софтуер, една такава кампания се нуждае от добре премислена организация. Видя се колко ви бива!!!….  skandalno.net

С потресаващата си организация МВР превърна хората в добитък! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *