Мачото Борислав: Да ме нарекат жиголо за мен е комплимент и признание!

2

Борислав ягодиСтранна ценностна система показа в Биг Брадър Борислав от Къртицата.

Той бе наречен жиголо, но вместо да се обиди, прие това за комплимент. Защо смятате, че е обидно, захили си той. Щом ме искат толкова много жени – и млади, и стари, значи съм добре сложен и красив, захили се казанлъчанинът.

Но ти не се спря бе човек! Първо награби Йоана. Когато я изгониха, точно след две минути се прехвърли на Десислава.Когато тя леко се дръпна, се метна на Соня. Само мен не си захванал и то понеже ти показах, че при мен номерът ти няма да мине, захапа го Ваня Червенкова. О, теб даже не съм си и помислял да свалям, подхвърли иронично Боби. Направих си списък още отвън и ти не влизаше в него. Да беше опитал, погледна го предизвикателно Червенкова. Така щеше да разбереш, че не всички жени ахкат и охкат по мускулите ти и на някои просто си противен, Мистър еротично селфи!.

Аз не мога да разбера, продължи Ваня на по-ниски децибели. Как човек ще се издига само с тялото си на гърба на жените? Дори и да разбирам мъжката проституция, дори да се напъвам да я схвана, не трябва ли и в тази професия да има някаква етика?

Проститутките не се хвалят с клиентите си, а ти тук пред цяла България изтърсваш гордо в ефир, че си правил селфи на члена си и си го пращал на Евгени Минчев! Хайде твоя авторитет – явно не държиш на него. А авторитета на Минчев? Не се ли сещаш, че го сриваш пред всички.

Това е игра и всички начини да отстраниш противника са позволени, каза хитро Боби.

Дори и с цената на смачкани човешки съдби ли, попита Червенкова и допълни – противен си ми.

https://youtu.be/w6BS1Jb5ZOc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *