Мартина на Слави Показа Новия си Мъж! Виж Тук:

Мартина на СлавиБившата любов на Слави Трифонов – Мартина най-после излезе от нелегалност.

Тя се осмели да покаже новия си мъж Коко Колев и публикува снимка, на която двамата са се гушнали.

Досега двойката се криеше от хорските очи и никой не знаеше как изглежда Коко и как живеят двамата. Те са във Варна в един от апартаментите на доста богатата танцьорка и се грижат за отрочето си. Преди няколко месеца балерината роди син, но и тогава се опита да запази събитието в тайна. Мартина и Коко искали да си живеят живота като нормални хора, далеч от прожекторите на медиите. Затова и панически бягали от папараци и не искали нищо да се пише за връзката им.

Освен това Огнянова била запазила ако не любовта, то поне уважението си към Слави и не искала демонстративно да го дразни. Затова потънала в пълна съзнателна забрава, за да не предизвиква неприятни емоции у шоумена, изчаквайки го да я забрави.

martina_slavi

Пръв Слави нарушил мълчанието и показал, че не се сърди. Той изпратил подарък за бебето в името на доброто старо минало. На нас количка не ни трябваше, но оценихме жеста, казала Мартина пред роднини. По този начин той показа, че е преглътнал всичко, което се случи и великодушно ми е простил.

Припомняме, че няколко години Слави и Мартина бяха заедно, когато в един момент балерината завъртя тайна любов с треньора си по кик бокс и започна да се среща с него зад гърба на Дългия. Охраната не подозираше, че тя не отива на тренировки, или по-точно тренира – но друг вид спорт!!!.

Когато в един момент Слави се усети, че са му надянали рога, последва грандиозен скандал. Балерината събра багажа си и се изнесе от апартамента му, а той дълго време не можа да се съвземе от удара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/tgbEZAIcaSg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *