Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Силвестър резна месото от менюто на детето си! Виж още за нейните странности:

Мария СилвестърМария Силвестър е буквално маниачка на тема здравословен начин на живот.

Тя чете всякаква литература как да опазим тялото си от вредни вещества и не позволява на сина си да яде месо. Тя е вегетарианка от 15 години и е дълбоко убедена, че месото е опасно,  трови организма ни  и ни докарва различни болести.  Затова го изключила от менюто на сина си Давид, въпруки, че в момента детето расте и тялото му се нуждае от протеини.

Момчето не протестирало, понеже било силно привързано към майка си и вярвало, че тя е права за всичко. Мария водела Давид в гората, винаги, когато имали свободно време. Там  двамата сядат на някоя полянка, или се облягат на дърво и  се отдават на молитви към Вселената, а освен това попиват космическа енергия, в чиято сила Мария Силвестър много вярва.

Водещата на „България търси талант“  дори записвала сеансите им на камера, а после се дозареждали вкъщи като гледали записите.

Засега Давид единствено отказвал да се включи в другата страст на майка си – да застане на колелото вкъщи и да изработва грънци. Според Мария това била силно зареждаща терапия, но момчето си имало други занимания, сред които грънчарството не било приоритет.

По извайването на глинена посуда пък актрисата залитнала, след като се разведе с мъжа си Силвестър Силвестров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *