Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мамят ви! Хвърлете маските и унищожете БокоВируса!

Правят ви на идиоти. Хвърлете маските и разбийте парламента. Там е истинският вирус – BOCOVID-BG. Гангренният дъх на BOCOVID-BG вече 11 години осмърдява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. Спазете препоръката на Боковия Щаб – на Великден не ходете на черква, но и не викайте „Христос Воскресе“ от балкона. Вместо това се съберете пред парламента и унищожете вируса. Да възкресим България!

Кратък психо-медицински портрет на вируса BOCOVID-BG?!

Колко трябва да си мерзък, за да злобееш срещу човек, който току-що е загубил баща си?

Колко трябва да си нагъл и безскрупулен, за да злоупотребиш пропагандно с нечия смърт?

Колко низък примитив трябва да си, за да издевателстваш, да се гавриш в такъв момент за лична изгода, самореклама и себеизтъкване с пъчене пред камерите?

Колко трябва да си самовлюбен, опиянен от измамно величие, за да мародерстваш като най-презрян деградирал престъпник? 

Колко трябва да си лишен от елементарен морал, от нормална почтеност и човешка порядъчност, за да интригантстваш, та да блеснеш в цялата си садистична гнусота?

Колко трябва да си подъл и низък, за да инсинуираш и спекулираш тъй брутално?

Колко трябва да си отмъстителен и уплашен за собствената си власт, че да лъжеш и мамиш тъй безогледно?

Отговорът е ясен: колкото БокоВируса.

С най-дълбока погнуса цитирам думите на тази долна твар:

„Сутринта се обадих на президента Радев да изкажа съболезнования в чисто човешки план, просто се учудвам как в деня, в който баща ти е починал, може да говориш нелепици…  Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от това в цял свят, нека наложи вето на закона. Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да оставим народа без извънредно положение и да го уморим. Буквално това е предложил днес Радев“.

И още: „Като някоя дърта свекърва, ама от тея, злобните, се държи Радев. Ние обикаляме България и се опитваме да възстановим бизнеса… И някой излезе – дали му листчето, каже пет приказки, и се прибере. Защо не му зададохте въпрос дали е против извънредното положение. Нямаше въпроси! Ето това е цензура. Аз от сутринта съм подложен на всякакви въпроси на живо. Ударете ме с микрофона, ако искате!“.

Никой не го удари с микрофона.

И жалко!!!

Тая злостна тирада ми напомни отвратителните времена, когато тъмносините нацистчета крещяха по Президента Желев „Да ти умре и другото дете!“. От цялото словоизвержение на БокоВируса е вярно само едно – че е починал бащата на Президента Радев. Всичко останало е поредният логореен монолог, поредният поток на съзнанието, макар че долната твар съзнание няма. Но пък си има вярна и сносно платена банда апологети- мисирки от двата пола, кучета-пазачи, лакеи, слугини, куртизанки, държанки, клакьори, каскет-бригадири, момчета за мръсни и мокри поръчки, мажоретки, салфетки, флигорни, метрески, мутрески, мадам до мадам, челобитници, беквокали, мракобеси и прочее гербаджийски наемници. Днес те свенливо мълчат. Онемяха. Няма радостно бълбукане „гулю-гулю-гулю“. Няма угодническо подхилкване. Не смеят да шукнат. Не се хвърлят да го бранят с гола гръд. Чакам да видя кой журналист, социолог, политолог, агент и пр. ще дръзне да го оправдае, кой пак ще му сплете сонетен венец, кой ще му дръпне една ода или барем – една чалга.

Виртуалния и силно изфантазиран COVID-19 ни бе натресен от Запада. Пак от там преди 11 години ни бе натресен и BOKOVID-BG.

11 години БокоВирусът дръсти напоителни лъжи, съчинява си биографии – различни за различните времена, толкова различни, че вече и той не знае колко дядовци има, защото не различава истина от лъжа. Ако нещо е истина, това е откровението, че за него „24 май е агнешка плешка, и нищо повече“.

Боковирусът е символ на овластената простащина, на овластения подземен свят, на овластената безграмотност. Овластен от същия този народ, който Боковирусът ласкае и презира, и държи като куче на къса сиджимка, и го заглавичква с измишльотини за своето нещастно детство, с приказки за филията с мас и помията за прасетата, с желанието да изтръгне съчувствие – „На мен, сирака, кой ми е помогнал или толерирал“ (прочее, загубил е майка си, когато е бил на 39 г., а баща си – на 45 г., и няма нормален човек, който злоупотребява с паметта на покойните си родители).

Царството на BOCOVID-BG е диктатура на надменното невежество, на интригата и лицемерието, на ехидството и подгаврянето; диктатура на страха, тирания на един параноичен и самовлюбен псевдо-про-западен криминален субект, маниакален и мнителен; на един митоман, убеден в своето мнимо величие, обсебен от собствената си персона като единствена вселенска самоценност; на един нарцис, на един социопат, воден от похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност към всеки умен, почтен, просветен, културен, достоен човек.

Боковирусът лъже с лекотата, с която диша. Инсинуира, за да властва. Манипулира, за да експлоатира и подчинява. Разбира политиката като мъст, бой, пребиване, размазване и сексуално насилие като върховна демонстрация на всевластие. Той е вулгарен и примитивен. Той е винаги невинен, виновният е някой друг. Приписва своите грешки и грехове на другите или на обстоятелства, провокирани или съчинени от самия него. Социопат, който няма чувство за срам, вина или съжаление. Не се интересува от нищо и от никого, освен от себе си, от своите амбиции, от своята власт. Днес говори и върши едно, утре – обратното; днес защитава една кауза, утре – противоположната, защото неговата кауза е самият той и само Той.

Вярва в своята изключителност. Самолюбува се. Изисква възхищение и състрадание. Той е високомерен и надменен. Живее в своя измислен свят. Изопачава всяка история, сюжет и факт според личния си моментен интерес. Съпричастието е показност, а хората – инструменти. Експлоатира и най-близките си, и ги предава на мига, щом се почувства застрашен. Иска да владее всяка ситуация и цялата власт да произтича от него. Обича слабохарактерни, но амбициозни хора, лесни за подчинение и контрол. Вярва, че светът му е длъжен. Той е вечният хищник и вечната жертва. Не понася забележки, критика пък съвсем. Не търпи чуждо мнение, независимо от фактите и въпреки безмилостно правдивите аргументи. За Борисов всяка критика е лъжа, всеки критик – враг, който трябва да бъде моментално унизен и унищожен.

Той е патологичен завистник, който обаче е убеден, че всички му завиждат. Изпитва удоволствие да обезценява и унижава другите. Не умее да губи. Има крехко самочувствие. Той е несигурен и страхлив – знае, че във всеки момент може да бъде разобличен. Най-големият му страх е да се сблъска със своята незначителност, непотребност и нищожност. Най-големият му ужас е да не изпадне от властта.

Това е краткият портрет на BOCOVID-BG. Това обяснява цялата му истерика и нетърпимост към Президента. Цялата му война. От първата секунда.

В тази война Боковирусът си има верни преторианци, маскирани като политици, журналисти, експерти, общественици, политолози – една орда интернет тролове, мазнюги и сутеньори на лъжата, които ката ден произвеждат публични доноси в мръснишкия стил на Господаря си. И току облайват и съветват Президента да не им образува нерви, да стъпва по терлици, да си затваря устата, да не предизвиква Каскет-Прокурора, да поддаква на Боковируса, да хихика сервилно на неговите простащини, да си подаде оставката, да се самозарази с COVID-19, а най-добре да се гръмне в слепоочието, щото инак ще го обвинят в национално предателство, държавна измяна, шпионлък и к’вот им хрумне, и ще го импийчнат за кефа на шефа.

Ако нещо вбесява БокоВируса, то е, че не може да привлече Президента в платената си преторианска орда. 

Гангренният дъх на BOCOVID-BG овонява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. И после се чудим защо откакто ГЕРБ взе властта в България продажници масово наченаха да съдят неподкупните, нищожества преследват доблестните, подлеци назидават достойните, глупци наставляват умните, безпросветни обругават мъдрите; защо обществено известни блудници и хамелеони учат почтените на морал, а овластени безличия издевателстват над личностите. Ами затова!

Искрено и със съжаление предупреждавам продажниците от Националния оперативен щаб (НОЩ): БокоВирусът ще ви употреби. Ще ви използва, а после ще ви наплюе и похули, като изкупителни жертви за аферата с измисления вирус-убиец Ковид-19. Казвам ви го сега. Овреме. Утре ще е късно.

Обръщам се и към народа: Правят ви на идиоти. Хвърлете маските и разбийте парламента. Там е истинският вирус – BOCOVID-BG. Гангренният дъх на BOCOVID-BG вече 11 години осмърдява общественото пространство, трови и развращава народ и държава. Спазете препоръката на Боковия Щаб – на Великден не ходете на черква, но и не викайте „Христос Воскресе“ от балкона. Вместо това се съберете пред парламента и унищожете вируса. Да възкресим България! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

10 кометара за Мамят ви! Хвърлете маските и унищожете БокоВируса!

 1. Анонимен Отговор

  11.04.2020 в 22:21

  ЕДИНСТВЕНИЯ. НАЧИН. БОКОВИРУСА. БЪЛГАРОУБИЕЦ. Е. ДА. БЪДЕ. РАЗСТРЕЛЯН. КАТО. КУЧЕ. ДРУГО. СПАСЕНИЕ. НЯМА. НАРОДА. ВСЕКИ. ДЕН. ГИНЕ. МАФИЯ. ГЕРБ. ЩЕ. УНИЩОЖИ. НАРОД. И. РОДИНА. ГРАБВАЙ. СОПИТЕ. НАРОДЕ. ВСИЧКИ. ЗАЕДНО. НА. 14. АПРИЛ ПРЕД. ПАРЛАМЕНТА. ПО. ПЛОЩАДИ. ИЗ. ГРАДОВЕ. И. СЕЛА.

 2. Димитър Симеонов Отговор

  12.04.2020 в 4:17

  ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!! 10 год.герберастия и бойковизъм стигат!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи, домуси,менди,прасета,мавруди,десита,калинки,гинки, султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,пекински патици, болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гештапото,пацо терасо, и прочие герберопитеци гнусни ненаядени.
  Скъсване с американските проводници на западните интереси. Народът иска про-руска и про-китайска политика!
  ЛУСТРАЦИЯ!!
  деамериканизация!!
  ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!!
  НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!!
  СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!
  Борисов,Цацаров/Гешев,Доган,Пеевски-моделът КОЙ!!!
  Герб са най-успешният проект на Вашингтон у нас след ДПС!!!
  Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
  ..и пак си ГО изберете Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Ал Водопровод-Бабаит..!!

 3. Мария Илиева Отговор

  12.04.2020 в 10:21

  И това ще стане , скоро ще стане да се отървем от един параноичен самовлюбен идиот. Вярвам в това , но трябва да се обединим. Едно хубаво нещо няма за него да но рейтингът му растял , къде в собствените му очи. Обединението ще е скоро до краят на лятото , когато народът осъзнае реалната истина. Тогава ще изригнат всички ощетени и като цунами ще пометат и него и шайката му. Сега все още омайва с думи ласкави с обещания които никога няма да изпълни. Настъпва този час и Бог ще е с нас.

 4. Анонимен Отговор

  12.04.2020 в 12:22

  НИКОЙ. НЯМА. ВЛАСТ. И. СИЛА. ДА. НИ. РАЗДЕЛИ. ОТ. БРАТСКА. РУСИЯ. Н. И. К. О. Г. А

 5. Анонимен Отговор

  12.04.2020 в 12:37

  НЕ. ЧАКАЙТЕ. КРАЯ. НА. ЛЯТОТО. КЪСНО. Е. ДОТОГАВА. БЪЛГАРОУБИЕЦА. ЩЕ. НИ. Е. НАТЪПКАЛ. В. ЕВРОЗОНАТА. СЕГА. И. ВЕДНАГА. НА. 14. АПРИЛ. ИЗЛИЗАЙ. НАРОДЕ. ДА. ГО. ИЗХВЪРЛИМ. НАРОДА. ГИНЕ. ОТ. ГЛАД. НЕ. ОТ. ДРУГО.

 6. postradal pasi Отговор

  12.04.2020 в 13:03

  Докога ще търпим ! Д О К О Г А АААААААААААААААА

  Няма ли кой да го пуцне това гадно чудовище унищожи българския народ .

  Долу О С Т А В К А на бойко борисов и цялата хунта крадлива…

  Грабвайте Оръжието братя !!!!!

 7. Анонимен Отговор

  12.04.2020 в 14:02

  БОЙКО. МРЪСТНИКО. БЪЛГАРОУБИЕЦО. ТИ. ОТДАВНА. ПАДНА. МОРАЛНО. ПОЛИТИЧЕСКИ. И. ИКОНОМИЧЕСКИ. КУХ. СИ. БОЙСО. МРЪСТНИКО. ЗНАЕШ. ЧЕ. ИМАШ. ВСИЧКАТА. НАРОДНА. ОМРАЗА. АКО. НЕ. СЕ. МАХНЕШ. ЩЕ. ТЕ. ЗАСТРЕЛЯМЕ. НАРОДЕН. ПРЕДАТЕЛ. УБИЕЦ ТВОЕТО. УПРАВЛЕНИЕ. Е. ГЕНОЦИД. НАД. НАРОДА. ДОКАЗА. ГО. ЩЕ. ТЕ. ЛИКВИДИРАМЕ. В. ИМЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. НИ. НАРОДА.

 8. Анонимен Отговор

  13.04.2020 в 11:33

  Boiko Borisov e PREDATEL. Toi ne e Balgarin. Toi ne raboti za Balgarskite Interesi I za Balgaria. Triabva da mu se iska NAKAZATELNA Otgovornost za vsichko do tuk, koeto napravi na Balgarskia narod. Triavba da mu se vnesat pone 15 obvinenia, I na samo na nego, no I na Geshev, Mutaftchiiski I vsichki, koito UMISHLENO Zablujdavat I Zloupotrebiavat s doverieto I parite na Balgarskiia narod. Vsichki vinovni triabva da badat izpraveni na sad I da ima zatvor za tiah + konfiskuvane na imishtestvoto: v Balgaria I v Chujbina (kashta v Barselona, ostrov v Gartsis, I t.n.), zatvor I otnemane na Balgarskoto podanstvo. Borisov ne e Balgarin, zashtoto ne raboti za Balgarskite interesi. NIE SME 7 MILIONA, A KRADTSITE SA NIAKOLKO. Te ot nas zavisiat, a ne nie ot tiah. Da gi prizovem da si podadat ostavkata i da badat sadeni ot Darjaven sad. Vsichki traibva da se obedinim, shtoto nshte stave po-losho SEGA KATO NI NATRESAT EVROTO, BEZ DA PITAT HORATA KAKVO ISKAT, EVROPA VECHE FALIRA I EVROTO NE E V NASH INTERES. Koi e pozvolil na Boiko Borisov edin selski prostak, koito vaobshte ne se znae dali ima diploma, DA POGUBVA TAKA BALGARIA. Triabva da se deistva SEGA, zashtoto inache posle SHTE E KASNO.

 9. Dopalnenie ot gornoto Отговор

  13.04.2020 в 11:49

  Iskah da kaja Ostrov v GartsiA. Milen Tsvetkov nali za tova mai go uvolniha, zashtoto uvedomi Balgarskia narod za Pridobivkata na Nashia Lider v Gartsia.

 10. Dopalnenie ot gornoto Отговор

  13.04.2020 в 11:56

  DA, SAGLASEN S GORNITE KOMENTARI: NEKA SLEDVASHTIA SLED VASIL BOJKOV, ARABADJIEVI I BANEVI BADE BORISOV I TAI NATATAK + KONFISKUVANE NA IMUSHTESTVOTO I VSICHKI SMETKI VAV VSICHKI BANKI DA SE VARNAT V HAZNATA NA BALGARSKIA NAROD. I DA ! TRIABVA REFERENDUM ZA EVROTO I TO TOVA TRIABVA DA SE NAPRAVI SPESHNO. INACHE BORISOV DA SI PODAVA OSTAVKATA. REFERENDUM ILI OSTAVKATA NA BORISOV I NEGOVATA HAIKA!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *