Малък Тошко изтрезня и се влюби в младо гадже

Тодор детето мъкаСлед финала на „Биг Брадър Ол Старс“ най-одумваният участник беше победителят Тошко Славков. Той не можеше да мръдне, без папараците да го проследят.

Стигна се дотам, че жадни за сензации се навряха в него да душат, дали е ял шкембе чорбата си с чесън или без. След това интересът към него бавно угасна и той се почувства свободен да живее собствения си живот. Тръгнаха слухове, че се е пропил до безпаметност и други, че приятели го изпратили в клиника в чужбина да лекува зависимостта си от алкохола.

В същото време далеч от хорски очи, синът на Батето забил младо гадже. Той бил  засечен с 25 годишна хубавица да пълни колата си с гориво на столична бензиностанция.  Докато чакали резервоарът да бъде напълнен, двамата си купували безалкохолни и чипс за из път и се държали доста нежно и интимно един с друг.

Тошко я държал за ръката, прегръщал я и й говорел на уше. Тя пък му отвръщала с ослепителна усмивка. Младата жена не изглеждала от евтините кифли и издавала стил.  По багажа, който били натъпкали в автомобила, бензинаджиите решили,  че новата двойка отива или на  море, или на планина, но със сигурност ще отсъства от София поне две седмици, търсейки прохлада някъде из страната, а може би и в Гърция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *