Магистралите на Борисов с най-много Смъртни случаи в Европа! Статистиката е Шокираща:

0

Европейската статистика за най-лошите пътища в Европа, предизвикали смъртни случаи, е направо унищожителна за така наречените „магистрали“ на главатаря на мафията Бойко Борисов. (Виж графиката под статията)

През 2018 г. в ЕС са регистрирани 25 000 смъртни случая вследствие на автомобилни катастрофи. Тази евро-статистика отчита само инцидентите, които са се случили вследствие лошото състояние на пътищата в отделните 28 страни-членки на съюза. Средната смъртност за ЕС е 49 жертви на 1 млн. жители.

Няма никаква изненада, че на второ място веднага след Румъния, се нарежда България с 88 смъртни случая. Но имайки предвид мошеничествата на нашите статистически институти, със сигурност сме на първо място, далеч преди Румъния. Най-вероятно с около 150 смъртни случая на 1 млн. жители.

Това означава, че мафията ГЕРБ и нейният главатар Борисов са измислили нов вид геноцид – редуциране на населението чрез окрадени и разнебитени магистрали. Затова Skandalno.net ще повтори нещо, което е казвал многократно през годините: Битката е на живот и смърт! И ние трябва да ги ликвидираме, преди да са ни ликвидирали те. Унищожете мафията, преди да ни е унищожила! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *