Любен Дилов се Изцепи: И Майка Тереза да дойде да пърди по микрофона, ще й кажа „Не“

Любен ДиловЛюбен Дилов-син се взе доста насериозно и се превърна в най-голямата цедка в „България търси талант“.

И понеже не може да се задоволи с едно просто „не“ и на всяка цена иска да е оригинален, оригиналниченето му се превърна в пълна простотия.

На сцената снощи излезе момче с трогателна история. То се занимавало с бийтбокс и тренирало силови спортове, но по време на тренировка му счупили толкова лошо носа, че от травмата изгубило говора си. Мислел, че е онемял за цял живот, когато с много труд и упражнения започнал да говори и да пее отново.

Ако ще и Майка Тереза да дойде тук и да ми пърди по микрофона, няма да й кажа „да“ и да я пусна в следващия кръг, отсече Любен Дилов – син, който явно за пръв път чуваше бийтбокс и не знаеше, че има такова изкуство.

Залата избухна в протестни викове, тъй като момчето се справи прекрасно, а останалите членове на журито казаха „да“ и го пуснаха да продължи.

Дилов обаче не се засрами, а продължи с пиперливите си коментари. На акробатична мъжка двойка от Бургас, която изпълни доста сложен номер и единият участник придържаше другия само с мускулите на корема си, той каза, че изпълнението било повърхностно, а освен това видял как на единия акробат му затреперели краката.

Вървете  си вкъщи и измислете нещо по-стойностно, нарита ги Дилов, а залата отново гръмна във възмутени викове.

Тоя се взема много насериозно, а изобщо не разбира от акробатика. Ние сме от малкото в света, които можем този номер, казаха момчетата, които останалата част от журито също пусна във втори кръг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Z7QI-nblm0I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Фъфлещото влечуго се гаври с всички в предаването. Кой е той, че вечно е жури някъде?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *