Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Люба Кулезич: Замъкът на Станишев в Швейцария е слух

Люба Кулезич бялаС невероятно майсторство, като царица на сплетнята, Люба Кулезич  вчера сензационно съобщи, че семейство Станишеви си купило замък в Швейцария.

Тя даже показа някакви мъгляви снимки, на които има какви ли не постройки и швейцарска природа, но само замък няма, а днес внезапно каза, че правела експеримент как се появяват слуховете в България.

Аз вчера не казах има ли такъв замък или няма. Аз просто повторих един слух, че семейството е купило замък. Цитирах и Моника Станишева, с която разговарях по телефона и тя категорично отрече да са си купували каквото и да било. Това беше. Не съм казвала, че имат замък. Проверих един слух.

И за мое учудване, но даже и не бях особено учудена, до вечерта в различни сайтове излязоха какви ли не интерпретации по темата, тя беше обявена за истина, бяха пуснати снимки на различни замъци в различни сайтове и блогове и навсякъде бях цитирана аз.

А това беше експеримент. Как плъзват у нас слуховете и как медиите ги приемат за истина и ги тиражират. Как се лъжат читатели, като се цитира едно авторитетно име като моето.

Затова днес се чувствам длъжна да обясня, че Станишеви нямат замък, че това беше долнопробен слух, за който аз само попитах верен ли е и добросъвестно цитирах Моника.

Оттам нататък си направете извода кое в нашата преса е вярно и кое не.

Кулезич обаче не обясни защо не е проверявала слуховете за офшорните сметки на президента и на Бойко Борисов, а е избрала точно Станишев да проверява как се раждат слухове. И направи многозначителна пауза , за да остане съмнение в слушатели и зрители вярно ли е това, което казва, или пак лъже.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Люба Кулезич: Замъкът на Станишев в Швейцария е слух

  1. Алина Пеева Отговор

    24.06.2014 в 9:33

    Това беше най-висшата форма на манипулация от страна на Курволезич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *