Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лъсна ЗЛОВЕЩИЯТ ПЛАН НА БОРИСОВ ЗА ВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА: Хвърля България в МИГРАНТСКИ ХАОС! Вижте подробностите:

Борисов и СоросОще преди да заглъхнат и отзвучат по световните медии нафуканите, но лишени от всякакъв реализъм, думи на турският президент Ердоган, че целта му била да „Сложи край на управлението на Башар Асад“ и  веднага по вестници и телевизии плъзнаха дежурните баячки и пророчици на Бойко Борисов.

Вечният брояч на гербаджийски гласове Михаил Константинов и несменяемият директор на НИМ, големият приятел на премиера в оставка, Божидар Димитров, в един глас започнаха да пророкуват как джихадистите, които се криели между бежанците, щели да нахлуят през границата и  да опустошат България.

Професорът-историк Божо Димитров изригна в ефира на Канал-3, че 200 хиляди въоръжени до зъби ислямисти са тръгнали към турско-българската граница, а неговият подгласник – математикът на всички герберски избори Мишо Константинов пророкува, че започва война между НАТО, Турция и Русия,  и че в тази „страшна“ обстановка трябва Бойко Борисов да си остане на власт, а не да си играем на  избори.

Тоест, послушниците и храненици на проваления премиер Борисов се заеха с всички сили да подготвят почвата за неговото триумфално завръщане на власт. Те използват един наистина зловещ за България проблем, като нахлуването на ислямистите, не за да търсят и предложат начини за неговото решаване, а за да внушават на хората, че ако Борисов на е премиер, България ще загине! Редно е тогава да запитаме поне историка Божидар Димитров как  родината ни е просъществувала 13 века без Борисов??

Желанието на двамата „мастити анализатори“, но всъщност герберски подлоги, да останат с Бойко във властта, този път обаче няма да се осъществи. По простата причина, че техния „кумир“ вече никой не го иска. Нито народът, нито Русия, нито неговите „покровители“ от САЩ.

Нека напомним на тези щатни „врачки“, че мигрантите заливат и нас, и цяла Европа, вече втора година. И вече втора година, тези платени „птицегадатели“, заедно с цялата останала пи-ар и баджак-журналистическа пасмина около Борисов, не правят нищо друго освен да ни плашат с нечуван апокалипсис и изчезване на България, ако Премиерът-Слънце не е на власт.

Искам да кажа, че проблемът с мигрантите не е нов. И че Борисов е на най-високото място в управлението на държавата вече 8 години.  Тогава е повече от резонно да се поинтересуваме какво са направили двата кабинета на любимият им Бойко, щом и той, и неговите двама медийни „съветници“ към днешна дата признават и осъзнават колко е страшна джихадистката напаст за България?

migranti8

Ето какво правят, казано накратко:

Първо: Борисовите апологети и храненици непрекъснато се опитват да ни внушат, че държавата няма пари, няма полицаи, няма военни и ние сме съвсем беззащитни пред мигрантите.

Второ: Непрекъснато ни лъжат, че нещо се прави на границата, за да се обезопаси тя. Говори се за някакви телени огради, за някакви пари, потънали незнайно къде, за това че границата била много дълга и не можело да се охранява ефективно…

ВСЪЩНОСТ НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е ИСТИНА! Ние имаме 20 хиляди добре обучени и въоръжени до зъби ПРОФЕСИОНАЛНИ войници и офицери. Имаме 100 хиляди полицаи. Ако двайсетина хиляди от тях са помощни полицейски служби, то общо боеспособната ни армия и полиция наброява 100 хиляди души.

Всеки некорумпиран премиер, дори да не е „генерал“ като Борисов, веднага и без да се замисли, би запечатал границата само с една десета част от тази 100 хилядна армия военни и полицаи.

И незабавно би започнал да строи нормални помещения и инфраструктура за граничарите. По най-бързия начин би възстановил ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ, които да охраняват надеждно и стабилно границата. Още преди три години би заградил с висока бетонно телена стена границата!

Защо нищо от това не е направено? Защо се дават милиарди за саниране на блокове, което не е толкова належащо, а за спирането на унищожителния за народа ни мигрантски поток не се прави нищо? Защо граничните полицаи умират, катастрофирайки с военни камиони-катафалки още преди да са стигнали границата? Защо те мръзнат в набързо скалъпени палатки, без най-елементарни условия за живот? Защо жени полицайки, дежурят сами на морската ни граница, в помещения без вода, светлина, отопление, без храна… и трябва да залавят тълпите от млади и яки „бежанци“ само с един пистолет и няколко патрона ?  ЗАЩО??

Ще ви кажа защо: По простата причина, че Бойко Борисов, за да получи Западната благословия да стане премиер, е продал душата си на дявола! Затова!!

Защото той не е премиер на българите! Той е Вашингтонски и Брюкселски назначенец и послушник и изпълнява всичко, което му наредят онези ЗАПАДНИ ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, които са го издигнали във властта!!

Точно затова президентските избори от 13-ти ноември се превърнаха в НАРОДЕН СЪД за наглото антибългарско управление на мекотелото, наречено премиер в оставка!

И Борисов ще направи най-добре, вместо да се гласи за трети мандат, да избяга от България, докато е време, защото народния гняв вече е страшен.

И никой няма да може да го спаси! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Лъсна ЗЛОВЕЩИЯТ ПЛАН НА БОРИСОВ ЗА ВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА: Хвърля България в МИГРАНТСКИ ХАОС! Вижте подробностите:

 1. Анонимен Отговор

  03.12.2016 в 17:23

  Само комунист може да съчини такава история и конспирация за планове и тем подобни? Какъв болен мозък трябва да си за да съчиниш такава глупост?

  • АННА Отговор

   12.01.2017 в 13:08

   САМО ПРЕБОЯДИСАН КОМУНИСТ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ ТАКЪВ ПЪКЛЕН ПЛАН.ЗА ВСИЧКО ИМА ОБЯСНЕНИЕ : ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
   Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
   • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
   • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
   • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
   • Изисква прекомерно възхищение.
   • Има чувство за вродена правота.
   • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
   • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
   • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
   • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
   Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
   За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

 2. Къчо Карамасуров Отговор

  03.12.2016 в 21:22

  -АНОНИМНИЯ, ДА ТИ СЕРА В УСТАТА,ЛАКОМА ЗА АВАНТИ!
  -Ами(Боко Тиквата, мутрата на ченгетата, известен повече като Бойко Рапона и Шурла-бурла тиквен гъз, се извини на Алексей Баретата и Румен Пашата в ресторанта на басейна “Спартак” и потегли с охраната си към “Монте рей”, където го чакаше генерал Любен Гоцев и колумбиец, пратеник на Benjamin Arellano и братята му Ramon, Javier и Francisco от Мексико…)ТУК Е МАФИЯ И ВСИЧКИ СА СЕ ОПЛЕЛИ,като змии от женско парти,а престъпници, цигани, курви и още…сволоч,пак са готови да му гласуват-очаквайки следващата си безнаказана
  …вакханалия, върху…Нас !

 3. ОКОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА

  Ах, Цвето, Цвето, „Путко“ Цвеке,

  как радостна си прегръщайте Бойко

  и как си недоволна обръщайки очите

  когато Президента, Ти говори … !

  Същата мръсница е Ташева другарка

  лоши коментари съчини за президента

  не била на протестите народни,

  А, хората са там за промените исковни !

  Другарко спомняш ли си за протестите на „Алфа“

  аз от Враца мъкнех се до Вази , тама

  исках да ви крепя кат народ

  и участвах в изборите с Вас за Вас !

  Мен ме биха заради партия „Атака“

  а подкрепа във съда от вази не видях

  Усра се мила моя „А-такиска“

  и професора Станилов усра се Конституцион-НО !

  Конституцията ние е правна каза Той

  но не ме е защитавал по закон

  Сидеров е същото „гов-но“ , „ЛАЙ-но“

  Усра се забрави за протестите народни !

  ДА СЕРА НА СТАРАТА МУ „СЛАВА“ !

  Стефанъ Д-р Димитровъ Чолаковъ

  06.09.2020 – Враца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *