Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лъжат ви! Никой в България Не Умира от COVID-19!

Корона пандемията не е нищо повече от една зле скалъпена и изключително некадърно проведена международна измама. В България годишно умират по около 100 хил. души (от всякакви заболявания + естествена смърт). Толкова бяха и през миналата 2019 година. Знаете ли какъв е броят на починалите за периода 1 януари – 30 октомври, 2020 г., тоест за 10-те отминали месеца на 2020 г. Отговорът е: 74 хил. души. Което ни подсказва, че 2020-та, годината, в която ни атакува „един от най-смъртоносните и свирепи вируси в историята“ – COVID-19, за България ще е и годината с най-ниска смъртност. Как така вирусът върлува вече 10 месеца и не е повлиял по никакъв начин на общата смъртност в страната. Че същата даже е и намаляла.

От сутрин до вечер медиите на властта ви облъчват с всевъзможни информации по „горещата“ тема. Новините, свързани с коронавируса заемат 90 % от информационните емисии на националните телевизии. Обаче аз имам един въпрос към уважаемите читатели: Като сте толкова добре информирани, научихте ли колко процента от населението е заразено… към днешна дата, към вчерашна, към миналия месец…? Не, нали? И още един въпрос: Като ви съобщават броя на умрелите от коронавирус за деня, поне веднъж казаха ли ви и общия брой на починалите от всякакви други болести + естествена смърт за същия ден? Ей така, да можете да съопоставите какъв е процента на починалите от коронавирус, сравнен с всички останали смъртни случаи в страната… Няма и да ви ги кажат.

Защото това са двете най-прецизно укривани тайни от манипулаторите, които ви уверяват, че навън върлува нещо страшно, което ще ви изтреби с невиждана ярост … и то яко.

Защо Щабът, правителството и СЗО крият тези данни? Защото веднага ще ви стане ясно, че ви лъжат, че ви манипулират. Ще ви стане ясно, че коронавирусът е най-обикновенно грипче, което няма склонност да убива.

Не е за вярване, че си имаме цял щаб за борба с коронавируса, който прави по 11-12 хил. PCR-теста на ден, но същият не може да ви каже колко процента от популацията в страната е заразена. А това е най-важната информация, защото когато се изправяш срещу някакъв враг, първата ти работа е да научиш колко голям и силен е той. А иначе само половината от тези дневно 11 хил. теста, взети на случаен принцип от всички региони на България, биха дали доста точна социологическа картина какъв процент от населението в страната ни е заразено с COVID-19. Вместо това Щабът ви съобщава: „Днес имаме 1000 новозаразени при направени 5 хил. PCR-теста“. А на следващия ден: Днес имаме 2000 новозаразени при направени двойно по-голям брой тестове, а именно 10 хил. Кому са нужни тези данни и какво полезно научаваме от тях?! От социологическа и информатционна гледна точка са пълен боклук, защото не ви става ясно в кой регион са тествани тези „новозаразени“, на случаен принцип ли са ги избирали или са тествани предимно пациентите в ковид-отделенията на болниците. И като ви съобщят днес за 2000 новозаразени, значи ли че цялото останало население в страната не е заразено. Ежедневното изброяване на броя новозаразени е пълен абсурд, прилича на военна сводка с брой убити и ранени.

Защо никога няма да ви съобщят процента на заразените в страната или в региона, в който живеете:

Защото ако например ви кажат, че 30 % от хората във вашия град са с Ковид-19, вие ще си кажете: Това значи, че всеки трети от моите познати, колеги, роднини, приятели и пр. е заразен. И когато след 2 седмици видите, че всички те са в прекрасно здраве – не са починали, не са влезли в болница, че даже не се и закашлят… тогава ще хвърлите маската, ще теглите една здрава псувня на Щаба и правителството и… ще се превърнете в свободен човек, когото те повече не могат да контролират посредством най-силното им оръжие – страха.

Същото ще направите и ако заедно с бройката на умрелите от коронавирус, започнат да ви съобщават и общия брой на починалите в страната – от други заболявания, от старост… Както вече ви казах, той е почти константна величина – около 300 души на ден. Една трета от тях са млади хора. Тоест, манипулаторите имат ограничение в раздуването на цифрата на починалите от коронавирус. Тя няма как да надвиши 300. Освен ако не решат да фалшифицират и мъртъвци. Но тогава рискът да бъдат разкрити, ще е огромен. Може да се каже още много по темата, но за това в някоя от следващите статии. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

20 ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ COVID-ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Лъжат ви! Никой в България Не Умира от COVID-19!

 1. Иван Отговор

  07.11.2020 в 22:42

  Ковид вече стана религия. Хората се делят на вярващи и не вярващи. Ако исках да разбера, кои в едно общество са различни и аз щях да опитам с такъв лакмус. Наричайте го както щете, но лъжата смърди, а лицето ѝ е криво. Не гледам телевизия от доста време, заради кривите муцуни, но от това няма спасение. Думите в написаното също смърдят. Понякога обаче трудно можеш да го доловиш. Тук е по-опасно. Тук можеш да се подхлъзнеш, но логиката спасява. Тя е последната свещ в този тъмен коридор, наречен глобално село. Ако и тя угасне, как ще продължим напред?

 2. Анонимен Отговор

  08.11.2020 в 2:42

  НЕ ВЯРВАМ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН КОВИД Е РОБСТВО

 3. мед сестра Отговор

  08.11.2020 в 9:00

  Че е лъжа, лъжа е тази ковид истерия и то с опашка с километри! Това го виждаме ние, които сме в кашата, която създадоха и нашите хапльовци ,управляващи ни сега!

 4. Недко Нанков Отговор

  08.11.2020 в 10:33

  Съотношение заразени/брой тестове 1/3. При преположене, че се тества цялото население за един ден и това съотношение се запази, 1/3 от населението ще заразно . На следващия ден теста се повтаря със същия резултат. За колко време ще сме заразени всички ?

 5. Витан Професоров Отговор

  10.11.2020 в 20:50

  Пею Благов,нещо си се объркал,не умират по 3000 души на ден ,а 300.По данни от предходните дни по 100 и повече починали от ковид,това са 30 и кусур процента.

  • Благов Отговор

   11.11.2020 в 14:02

   Благодаря за сигнала. Грешката е техническа. Ще я коригирам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *