Ласкин призна: Не пия сам, Алекс ми прави компания

0

Алекс спиИван Ласкин и жена му са започнали всяка вечер да се отдават на битово пиянство. 

Този слух се разпространява в гилдията. Актьорите си стоят у дома, откакто Александра Сърчаджиева си хвърли оставката в Театъра на армията и с изключение на воденето на дейли епизодите на Брадъра, не се занимава с нищо друго.

Причината за опасенията на колегите им, че са се опиянчили съвсем се базират на думи и снимки на самото семейство.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева имат  странно поведение в последно време. Те отбягват шумните купони и си стоят вкъщи.  Освен това самият Ласкин заяви, че половинката му е най-голямата му опора в живота и във всичко, даже и на масата.

„Ние се обичаме  също като Наско Сираков и Илияна Раева“, твърди Иван, а споменатото от него семейство също е известно с любовта към напитките. Според него Алекс изобщо не го е изгонила заради пиянски изцепки, защото просто и  тя е на масата винаги, когато и той е седнал там.

Доказателство за думите му, че заедно обожават чашката, са снимките, които те споделят с приятелите си във Фейсбук. На един от фотосите Иван е гол до кръста, а Алекс е облечена  като рицар и размахва  меч, с който се кани да отсече всеки момент главата на невинно плюшено мече.

Последното кадро пък е върхът. На него актрисата и съпругът й са се отдали на доста весели забавления. Алекс дръзко вее поли на  ексцентричен костюм и смело показва дупето си пред окото на  камерата. А самият Ласкин е в пълна еуфория от веселото й поведение и  я насърчава да продължава с откачения  си танц. Семейната идилия е налице и двамата със сигурност са я постигнали с помощта на огнена вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *