Лавров: Западът блокира работата на медиите, които дават обективна информация за Престъпленията на Режима в Киев

4

Русия е заинтересована престъпленията на киевския режим в Украйна да са достъпни за широката общественост, но Западът прави всичко, за да блокира работата на медиите, предоставящи обективна информация както за предисторията на конфликта, така и за случващото се в момента. Това заяви във вторник руският външен министър Сергей Лавров на пресконференция, съобщава ТАСС.

Лавров отбеляза, че една от най-опасните дейности на Запада е била дългосрочната им операция за превръщането на Украйна „в откровено русофобска, неонацистка държава, военен плацдарм“ с цел създаване на заплахи и подкопаване сигурността и целостта на Русия.

„Руското външно министерство подробно информира партньорите на нашата страна по света, приятелските държави за хода на специалната военна операция в Донбас и на територията на Украйна. Ние сме заинтересовани престъпленията на киевския режим в Украйна да станат достояние на широката световна общност. За съжаление Западът прави и невъзможното да блокира работата на медиите, които дават обективна информация за случващото се“, добави Лавров. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. ЗАПАДА БЛОКИРА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ИСТИНАТА ЗА ДА КРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ

    • …..и поредното му престъпление е превръщането на континента европа пак в ковиден концлагер!Ноо ще поживеем и ще видим,както казват руснаците!

  2. Крайно време е информацията да стига до народа. Русия е завела иск в Хага ,обвинявайки Щатите в Геноцид срещу Човечеството.Представени са материали за пуснатия Ковид 2018г от Украйна
    .Там са биолабораториите,вече ги няма,където е създаден вируса…..А нас ни говорят врели,некипели,нарушават ни човешките права по Конституция,ваксинирват хора с незнайно какво,само с една цел-намаляване на населението.И населението,наместо да се съпротивлява,отива доброволно на смърт.Това сме ние,ненапразно Русия създаде собствена ваксина,нямаща нищо общо с астро,мастри,и други мантри.Кога ще се исъзнае нашия народ,не е ясно.?

  3. Колко още държави да му покажат средния пръст на Байдън, че да си седне на задника, какво още чакат европейците да стане, че да разберат, че връщане няма да има и пътят им е път на самоубийци. Няма ли да излезе вече народът на улиците, както го прави преди 2 години пред Бойко за да си спасим държавата. Къде му е на наш Радев юмрука, не да го дърви на Бойко, а за да защити народа си. Какво представлява един човешки живот, ако може да спаси живота на хиляди, няма ли да узреем за сегашната ни трагедия, няма ли ??.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *