Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кървав ужас! Ученик закла учителката си в тоалетната и я изнасили мъртва!

САЩ16-годишен ученик от американския град Денвър беше признат от съдебните заседатели  за виновен за извършването на кошмарно убийство през 2013 г.

Делото завърши сега чак след две години. Филип Чизъм  бил само на 14, когато убил и жестоко изнасилил плувналото в кръв тяло на своята 24-годишната учителка  Колин Ритцер. Младата жена преподавала математика, а  тийнейджърът вместо да гледа и внимава в цифрите, гледал деколтето й и краката й. Той споделял с приятели, че ще я из*ука, но те му се смеели и го съветвали да не фантазира чак толкова. Той обаче бил обсебен от младата жена.

Веднъж, когато свършили занятията,  той я причакал  в тоалетната, където тя се отбивала преди да си тръгне.  Нападнал я изневиделица, след което бясно започнал да я ръга  с канцеларски нож. По тялото й били преброени 16 рани. След това я удушил, а когато тя издъхнала,  изнасилил окървавения й труп.

Почти всичко  било записано от училищните камери и по време на съдебното заседание през заседателите и зрителите бил прожектиран целия видеозапис. Там се виждал  Филип как излиза целия в кръв  от училищната тоалетна, влачейки в ръцете си като трофей панталоните на убитата жена. По-късно в раницата му били намери окървавен нож и маска.

Хората в града били потресени от жестокото убийство. Адвокатът на Филип излязъл с тезата, че клиентът му имал психическо разстройство, но съдът не приел скалъпените документи и ученикът бил осъден на 20 години затвор.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *