Кънчев, спри да отслабваш, заприличал си на дядо! Суетата превърна водещия на ВИП Брадър в старец! Виж тук:

0

От месец насам Ники Кънчев е подхванал поредната си строга диета, но този път тя му се отразява пагубно.

Това видяха всички зрители на „Черешката на тортата“, в която той се подвизава цяла седмица, за да вземе някой лев хонорар.

Емблематичният водещ на Биг Брадър отдавна се мъчи да се пребори с килограмите, за да изглежда строен и напет до младата си съпруга. Но от една определена възраст нататък битката за младежки свеж вид става непосилна. И повечето мерки и процедури оказват обратен ефект.

Бузите на Кънчев са хлътнали, множество бръчки са набраздили лицето му, шията му се е съсухрила като на пенсионер, така че сякаш е качил поне 10 години, а цялостното изражение на лицето му е измъчено, коментираха изумените му фенове.

„Ако ще пази такава диета, няма да е лошо да отиде и на козметик, който да му препоръча кремове за съсухрената кожа.  Може би пък водещият си изглежда така по принцип, а във ВИП Брадър замазват всичките му недостатъци със сценичен грим. Но въпреки това отслабването му е шокиращо и не му отива“, категорични са фенки на телевизионера.

Макар и на пости, в риалити шоуто за готвене Ники показа завиден апетит. Той си изяждаше всичко, което му поднесат, оценяше го като опитен познавач с облизване на пръсти и дори си искаше допълнително, с което пък сконфузи Деси Слава, която досущ Исус Христос, бе приготвила една риба за всички.

Лакомият Кънчев омаха мазните ребра на съпругата на покойния Димитър Цонев – Мариана, не прости на телешките пържоли и октопода на Тачо, изяде всички десерти… въобще човекът си демонстрира завиден апетит. Дали после ще се подложи на детоксикация, или ще компенсира с ядки и хляб от лимец, никой не знае.

Едно е ясно обаче –  прекаленият светец и Богу не е драг, а прекаленото вманиачване по диетите дава обратен ефект. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *