Кучкова се Сби с Русата Златка за Министерски Син! Отмъкна й го под носа! Виж Тук:

kuchkova_raikovaЕлена Кучкова се сдоби с ново гадже. Това е министерският син Калоян Арсенов, който е доста вървежен сред столичните красавици.

Двамата от известно време са заедно и тя досега само загатваше на феновете си, за новата си мъжка придобивка, като пускаше в социалната мрежа снимки от легло, осеяно с рози и многозначителни коментарчета. Но името на новото си гадже пазеше в тайна. Сега обаче тя и възлюбеният й спряха да крият връзката си и се показаха заедно на светско парти.

Колкото и невероятно да звучи, най-зле от случилото се се чувства Русата Златка. Тя била хвърлила око на милионерския наследник, с когото имала краткотрайна афера в Белград. След раздялата си с ММА боца Георги Валентинов русата фурия отново опипвала почвата около Калоян и изчаквала да минат месец-две, за да го превърне в свое постоянно гадже. Даже заяви в свое интервю, че никога повече няма да ходи с бедняци, а само със заможни мъже.

След като разбрала, че министерският син Арсенов вече е официално с Кучкова, Райкова побесняла, а после изпаднала в депресия.

Не е честно, аз го харесвах, имах чувства към него, а това между нас се оказа само един гол се*с“, жалвала се Златка пред приятелки.

Кучкова, която също бе зарязана от гаджето си  – 48-годишния политик Любомир Ников, изиграла картите си по-добре и забила Арсенов, докато Златка се въртяла около него.

Райкова няма защо да жали толкова много, тъй като сигурно обектът на чувствата й скоро пак ще бъде свободен, смятат запознати. В неговия любовен списък присъстват Моника Валериева, Преслава, Анелия и даже Емануела. Той е известен с бързите си връзки, на  които сам слага край, като им се насити.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *