Куини и Джизъса: Връзката ни не е позьорска, много се обичаме

Благо и КуиниНеотдавна медиите гръмнаха, че Благо Георгиев отново е намерил голямата любов в лицето на моделката Куини-Алис.

Незабелазваната досега от светски журнаристи девойка споделя, че двамата много се обичат и че са безкрайно щастливи,  защото са заедно.

„Много се смеем, когото сме един с друг, много се обичаме и това със сигурност не е поредната позьорска и временна връзка, както много хора я наричат, нито аз съм трофей за него, нто той за мен, нито се фукаме пред камерите. Просто се обичаме.  И двамата страшно много се харесахме и си паснахме и в момента изобщо не можем един без друг“, твърди девойката.

Самият футболист изобщо  не пести комплиментите си по адрес на новото си  гадже. „Момиче с класа и от класа. Невероятно красива и едновременно естествена и натурална, което в наше време е рядко срещано явление“, похвали новата си любов  играчът със скандалната репутация на голям сваляч, който сменя дамите по-често от носните си кърпички.

Огромният проблем обаче е, че Куини е ученичка и не може да бъда взета в Русия, където Благо играе. Тя даже и не може да пътува сама зад граница, без разрешение на родителите си, тъй като още е непълнолетна. Но футболистът мислел по въпроса как да я прибере при себе си, защото не можел без нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *