Куини-Алис пак зарязана, този път от синчето на Ветко Арабаджиев!

Куини АлисКуини-Алис отново е зарязана.

Напористата ученичка, която беше фатално гадже на Благой Георгиев, но той я остави заради Есмер, не тъгува много и се залепи за  богатото синче на олигарха Ветко Арабаджиев – Вълчо.

Синеоката хубавица се виждала вече като госпожа Арабаджиева и й се привиждали сватбени камбани и рокли, но най-внезапно Вълчо, когото на галено наричат Чочо, я натирил обратно при родителите й.

Младежът решил, че не е за сериозна връзка, че не иска да е само с една жена, когато може да има всички, които си пожелае. На него му писнало моделката да се влачи след него навсякъде, да го пита къде е бил, да му брои пачките и непрекъснато да иска подаръци.

За връзката на двамата се разчу преди няколко месеца, а Куини се погрижи сама всички да разберат. За да й завиждат. Тя трудно прие раздялата с Благо и реши да покаже, че е хванала по-млад и по-богат момък.  Вълчо бил хлътнал  до уши в красавицата, но тя много бързо му се качила на главата.

Куини-Алис буквално се пренесла да живее в суперлуксозния  хотел „Маринела“, който е собственост на родителите на Вълчо. Там си поръчвала най-скъпите специалитети от менюто, пийвала на бара, непрекъснато използвала СПА центъра и се глезела, без да дава нито една стотинка. Не стига това, но и често канела и майка си на СПА или на обяд, без да плаща.

Семейството на Вълчо решило, че момичето е доста нахакано и доста нахално, защото започнало да се държи като у дома си. Дори канело приятелки на кафе, за да се изфука.

Точно тези действия на доскорошната ученичка стреснали Вълчо Арабаджиев и любовта му набързо се изпарила. Той решил, че Куини не обича него, а парите му, че е нафукана златотърсачка и й бил шута.

В момента моделката пак ближе рани, пак е в депресия, но се оглежда за нов богаташ, който да запълни живота й и да напомпа отново клюмналото й самочувствие.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *