Криско Сам на Почивка в Бали! Раздели ли се с Ася!? Виж Тук:

Криско и АсяНай-новата светска двойка –  Криско и току що пръкналата се плеймейтка Ася Капчикова, вече са разделени.

Това е последният слух, с който се развличат светските среди и търсят причините за неочакваната раздяла. Преди два дни Криско се изфука в социалната мрежа с фотоси от екзотичната дестинация, на коитото снимки обаче позира сам. Това веднага повдигна куп въпроси защо любимата му плеймейтка липсва. Та нали двамата бяха много  влюбени и даже сгодени? -чудят се феновете.

Коментарите под снимките на рапъра веднага предизвикаха ответна реакция у Ася, която също пусна свежи снимки. Но с това още повече задълбочи мистерията. Нейните фотоси са нови, но са от София и това доказва, че двамата не са били в чужбина заедно. 

Феновете тутакси зажужаха, че мирише на раздяла или на типична габровщина. Певецът е решил да отдъхне на остров Бали с хонорара от „Х фактор“, но му се досвидяло да плати екскурзия и за любимата си.

На кадрите, които Криско пусна от острова се вижда не само, че не е помирисвал слънце и солариум, но и не си пада много по фитнеса. Толкова млад, а се е запуснал като старец, изригнаха фенове на плочките и изваяните мускули. И дадоха за пример Ася, която пък е маниачка на тема фигура и има плочки на коремчето си.

Двамата се  запознаха на снимките на клипа на рапъра „Шапка ти свалям“. Той харесал танцьорката понеже била естествена, нямала силикон и не приличала на останалите мадами. И най-важното – знаела как да му върже вратовръзката, за разлика от другите. Така една вратовръзка станала причина за бурната любов между двамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/NRietq4iYO8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *