Криминална загадка ала „Борисов 3“: Има труп, има пистолет на партиен секретар на ГЕРБ, но няма извършител! Вижте Тук!

0

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на Лазар Влайков, председател на Общинския съвет в град Септември.

Партията оттегля политическата си подкрепа на Влайков като общински съветник и председател на ОбС  в Септември и го призовава веднага да напусне общинския съвет, съобщиха от пресцентъра на на ГЕРБ.

Ние заявяваме, че сме частна партия и справедлива и  никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху който и да било нарушител на законите на страната и той  трябва да понесе съответната отговорност, се казва в съобщението.

Дотук добре. Не може в такава честна партия да членува човек, който ходи въоръжен на рожден ден! И то не с какво да е, а с пистолет „Глок“. След което кьоркандил пиян да стреля във въздуха в чест на рожденика и за ужас на съседите. И след като в патакламата бе убит собственика на заведението, където веселата тумба празнувала.

Според официалната версия последно стрелял шестгодишният рожденик, който е племенник на Влайков. Дъщерята на нелепо убития Наско Тонкев Деница обаче е категорична, че е видяла пистолета в ръцете на Влайков.  Той стреля и баща ми падна.  Веднага изтрезня и дойде да му мери пулса, а после веднага излезе на улицата да говори по телефона.  Той извика полицията, той няколко пъти излиза да говори с детето и майка му насаме. Той се хвали, че е  много добър приятел с пазарджишкия прокурор Иван Кацаров. Всички видяха, че той стреля, но мълчат пред полицията. Детето не беше на масата по време на изстрела, то си играеше с другите деца встрани, разказва почернената дъщеря.

Сега из цялото село се носи мълвата, че Влайков е убиец, но малцина посмяват да споделят това с полицията. Пък и униформените много-много не разпитват. Те са осигурили на малкия Юри психолог, който да говори с него заради емоционалната травма. А травма все пак има. Всеки ден не убиват хора пред очите на дете.

Видният гербаджия също прекарал от приличие 24 часа в ареста по обвинение, че стрелял в кръчма по време на пиянски запой. И го пуснали.

Във Фейсбук обаче излязоха доста пикантни подробности за подвизите на видния гербер.

Влайков бил  два пъти „изключван от партията“ , понеже пребил човек и наръгал  друг с нож. Явно изключването е било доста камуфлажно и от кумова срама, защото  вместо да е в затвора, е пак виден член на  партията и председател на общинския съвет в Септември.

Как става така – уж ги изключват, а те пак са партийци и то на най-сладките постове?

Вероятно същото ще се случи и с Повелителя на суджуците. Изключиха го, но нищо чудно да го видим на друг пост, все така със суджук в ръка, събиращ лептата за партията.

В ГЕРБ явно всичко е камуфлаж.

Свалят за пред хората някого, а после пак го назначават на сладка и отговорна работа.

Той и Борисов два пъти си хвърли оставката, ама е министър председател – нали?

С апетити за още власт и президентското кресло.

А че някакъв си гербер убил някакъв човек – голяма работа.

Ще го порицаем и после ще си го върнем за четвърти път.

Това е то партийна дисциплина!

За пред слепите и глухите!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *