Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

КРАЙ! ПОСЕГНАХА и на ДЕЦАТА ни! ЕС готви нещо ЗЛОВЕЩО за ЕВРОПА! Вижте КАКВО е то! ИСТИНАТА ще ви ШОКИРА!

Дългогодишното силово натрапване на разни „директиви“ и „изисквания“ в живота на страните-членки на ЕС, от политиката, до икономическото им развитие, обърна всичко наопаки. Вместо всяка държава да се развива по свой собствен модел, определен от нейния народ, безочливият диктат на Вашингтон и Брюксел срина икономиките на страните и ги превърна в пълна пародия на държави.

Но унищожаването на икономиките не беше достатъчно за дебелобузестите чичковци с доларов знак на челата. Те искаха пълната дезинтеграция и разпад на държавите. И затова посегнаха на светая светих на човешките взаимоотношения. На любовта, брака и семейството.

Това кощунствено и престъпно посегателство започна преди време с така нареченото „сексуално образование “ на децата в страните от Европейския съюз. И постепенно, бавно и незабележимо, то достигна своя апогей в нищо неподозиращите държави на Европа.

Като връх на това посегателство върху самата човечност, Франция вече се готви да приеме закон, който да узакони секса с деца, още от 13 годишна възраст. Това на практика означава, че всеки педофил или мигрант може да нападне и изнасили дете, а после в съда да твърди, че то само е дало съгласие за това. По този начин „сексуалното възпитание“ на френските деца се връчва в ръцете на неслучайно появилите се в Западна Европа, мигранти, ислямисти и джихадисти, които идват най-вече от арабските и африкански страни.

Под маската на „европейски“ ценности и „хуманистични“ принципи, децата на Франция, а след година – две и децата от другите страни на „Европейския“ съюз, включително и България, ще бъдат насила принудени да търпят най-дивашките нрави и средновековни традиции, които са запазени в мюсюлманските страни.

Сексът с деца и детските бракове са една от тези отвратителни средновековни останки, които още съществуват в някои азиатски и африкански страни. И именно тези средновековни порядки се готвят да въведат сега във френската държава.

Ако свържем готовността на френското правителство да узакони секса с малолетни, от една страна, и набиращото сила нахлуване на милиони мигранти ислямисти в ЕС от друга страна, никак не ще е трудно да направим натрапващият се извод, че някой готви сатанински план за пълна смяна на европейския генотип с мюсюлманско-африкански. И за превръщането на европейските народи в някакъв буламач, забъркан от най-дивите и радикализирани азиатско-африкански джихадисти, които мечтаят по този начин да подчинят и завладеят Европа отвътре.

А най-страшното е, че това унищожаване на европейците и тяхната многовековна култура, се прави не от наивност или криворазбрани либерални и хуманистични ценности. Всичко това се прави умишлено, с цел да се ликвидира съвременното европейско общество. И да се замени то с най-мрачното средновековие, което е съществувало някога на земята.

Но всеки би се запитал, на кого в крайна сметка е нужно всичко това? Ами не е много сложно да си отговорим на този въпрос. Политическите процеси в света през последните две десетилетия изтласкаха на преден план глобалното противопоставяне на англосаксонския Запад срещу източните държави, олицетворявани на първо място от Русия и Китай.

На Вашингтон и Брюксел им стана пределно ясно, че европейските народи все повече излизат изпод техния контрол. Че не само народите, но и много европейски държави и техните елити не искат повече да се подчиняват на диктата на глобалния Запад. И че тези процеси няма да отслабват и затихват, а ще се увеличават взривоподобно във времето.

Нещо повече. Симпатиите и надеждите си за освобождение от безочливия диктат на Вашингтон, европейците свързват с появата на нова, мощна и защитаваща традиционните консервативни общочовешки ценности Руска федерация. Затова западния либерален и глобалистки „елит“, отгледан с парите на Транснационалните корпорации, отдавна мъдрува как да отстрани тази заплаха. И, естествено, как да унищожи самата Русия.

Явно, обграждането на руската държава от всички страни с натовски военни контингенти, с конвенционални и ядрени оръжия, със струпването на невиждана досега в Европа бойна техника от всякакъв вид, се струва недостатъчно на досегашните „господари“ на света. Затова те искат да подменят самите европейски народи. Да превърнат преобладаващата част от тях в азиатски и африкански ислямисти. И да отгледат една мощна армия, готова в името на Аллах да се бие с всеки, който й бъде посочен за враг.

Нещо повече. Тази армия ще бъде добре обучена и още по-добре въоръжена с най-новите съвременни оръжия на Запада. И ще бъде хвърлена на свещен джихад срещу Русия. Това вече се случи в Сирия. Там джихадистката армия, наречена Ислямска държава започна да придобива огромна мощ. Но велика и храбра Русия навреме прозря коварния замисъл и унищожи още в зародиш, ислямистите, създадени и обучени от САЩ. Унищожи ги още в самата Сирия, която терористите превърнаха в огромно пепелище.

Сега Вашингтон и Брюксел се опитват да превърнат цяла Европа в…Сирия. Да пренесат сирийските пепелища в сърцето на Европейския континент. И да унищожат с един замах и Русия, и самите европейски държави.

Затова, ако някой все още мисли, че е хубаво да останем в Европейския съюз и НАТО, нека преди това да си представи каква участ се готви за неговите деца. И за самия него.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

12 кометара за КРАЙ! ПОСЕГНАХА и на ДЕЦАТА ни! ЕС готви нещо ЗЛОВЕЩО за ЕВРОПА! Вижте КАКВО е то! ИСТИНАТА ще ви ШОКИРА!

 1. Анонимен Отговор

  20.11.2017 в 11:45

  БЛАГОДАРИМ ТИ ИВО БЛАГОДАРИМ И НА ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТУЙ ЧЕ ОТВАРЯТЕ ОЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ПРОГЛЕДНЕ КЪДЕ НИ Е МЯСТОТО И КЪДЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ГОСПОД ДА Е С ВАС И ДА ВИ ПАЗИ МИЛИ СМЕЛИ МОМЧЕТА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПАЗИ САМО ПОД КРИЛОТО НА БРАТСКА РУСИЯ НО НИЕ ВЕЧЕ СМЕ МНОГО ОБВЪРЗАНИ И ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ МАФИЯ ГЕРБ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НАТО ЕС И САЩ ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ И ПОСЛЕ Е ЛЕСНО БРАТСКА РУСИЯ Е БЛИЗО ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ И ГОСПОД Е С НАС СЕГА Е МОМЕНТА ЧРЕЗ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ НАУЧИ СВЕТА КАТ СА ТОРМОЗЕНИ И УНИЩОЖАВАНИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕВРОЦЕННОСТИТЕ НА ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ГОСПОДАРИ И УБИЕЦА БОРИСОВ НЕПРЕКЪСНАТИ ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ

 2. Камелия Отговор

  20.11.2017 в 13:49

  Руската пропаганда слезе под кенефното ниво.

 3. Анонимен Отговор

  20.11.2017 в 13:57

  Иво,пишеш щуротии.Защо ти се налага това?

 4. Ник Отговор

  20.11.2017 в 19:43

  То,всичкото хубаво Иво и често ти публикувам нещата,ама много се слагаш на Русия и губиш мярка!Дъщерният ни руски народ е друго нещо и няма общо с управлението,което е типично за много държави в днешни,а и минали времена.Прекрасно започна и ако не беше това на края,щях да публикувам,още повече,че има крещяща нужда,но възхвалите ти ми идват в повече!

 5. Емилия Отговор

  20.11.2017 в 23:15

  Браво Иво, както винаги – перфектен

 6. az Отговор

  21.11.2017 в 17:14

  Чудя се до къде ще стигне руската пропаганда ., кога най после ще блокират този руски сайт.

  • Анонимен 1 Отговор

   22.11.2017 в 3:52

   Az, няма нужда да се блокира този сайт, а напротив, трябва да се рекламира. Когато бяхме с руснаците, за всяко дете имаше училище, дори за циганчетата. За всеки трудоспособен българин имаше работа. Тези които по здравословни причини не можеха да работят, бяха приемани в болниците, докато напълно бъдат излекувани. Аз например на 18 годишна възраст се заразих с един вирус от реката, което даде усложнения и цели 8 месеца бях лекуван в болница, докато напълно бях излекуван. Сега повече от 5 дни не държат в болниците. В България през 60-те години, докато бях там не видях нито един бездомен. Сега след като минахме към ЕС България се напълни с просяци и бездомни. Az, кажи ми сега, защо трябва да се блокира този сайт. За да продължават хората да умират от глад? Не изпитваш ли малко срам от това което искаш да кажеш?

  • калоян Отговор

   26.11.2017 в 18:05

   Толкова си жалък, „az“. Няма как всяко нещо, което не ти хареса, да се блокира. Явно мозъкът ти получава блокаж, НО за това си има съответните заведения :)))

 7. Венцислав Велков Отговор

  21.11.2017 в 22:50

  Този Европейски съюз ни срина икономиката ограбиха народа ограбиха и пенсионния фонд,намалиха ни заплатите карат пенсионерите да ровят в кофите за боклук а младите хора ги товарят на самолетите и насила ги карат да работат на запад. Задкулисно ни фалират банките. А що се отнася до раждането на деца тук преди 55г.никой не ражда.Е има изключения някой на 15г.имат по две три ама това е много рядко,почти не се случва.Да се махат тези европейци че ни съсипаха живота.Веж с братушките е друго водка до дупка и НЯМА нищо общо с действителност.

 8. Анонимен Отговор

  24.11.2017 в 19:48

  lajna

 9. Псевдонимко Отговор

  25.11.2017 в 12:10

  Похвално е да прочетеш това писание на един (макар и бесепар,комунюгер) ,професор,сбито и ясно казана една световна истина,очертаваща много точно сегашната политическа, световна обстановка и бъдещето,нашето и това на нашите деца и внуци,което ни гласят Вашингтон, с помощта на продажната пасмина от Брюксел!Е, на някои тролове тука не им харесва истината и реагират съвсем адекватно,по тролски инструктирани! Е наистина истината е изказана и формулирана от един професор,който е в редиците на БСП,но той има смелостта и дръзновението да я изрича на висок глас!Днешните управляващи мижитурки и ИЕСТмени,са само едни безгласни марионетки на Вашингтон и Брюксел и безгласно помагат за разграбването,разсипването и обезличаването на нацията ни!

 10. Галина Отговор

  30.04.2018 в 9:08

  БРАВО ИВО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *