Край на болките в ставите със „СТАВИН КОМПЛЕКС“

0

Разсекретената храна за кости и стави – дело на треньор № 1 в щангите Иван Абаджиев

Stavin-Ivan
Край на болките в ставите“ – това рекламно твърдение, представящо поредния „чудодеен“ продукт, сте срещали стотици пъти в различни вестникарски и тв. реклами! Купувате, пиете, мажете… но без особен резултат! Така беше… до появата на „СТАВИН КОМПЛЕКС“. Представяме ви първия продукт за стави и кости, иновация 6-то поколение – дело на треньор № 1 на планетата по вдигане на тежести Иван Абаджиев.
Разсекретената формула „СТАВИН КОМПЛЕКС“:
staviРеволюционния продукт на Абаджиев за възстановяване на кости, стави и сухожилия е секретна разработка, използвана в продължение на няколко десетилетия от редица спортни федерации. А след изтичане на 30-годишния му срок на секретност, той вече е достъпен и за граждани – с по-рафинирания си масов вариант „Ставин комплекс“.
„Ставин комплекс“ е първата българска световно призната био формула за ударно въздействие върху износени стави и кости. Ефектът от нейното действие е клинично тестван и безкомпромисен.Stavin-Komplex
Иван Абаджиев: „Олимпийските постижения в щангите са невъзможни без олимпийски продукт, който да пази, крепи и регенерира ставите и костите. Този висококачествен комплекс от уникални съставки е плод на дългогодишните ми усилия да открия най-добрата храна за опорно-двигателната система на човека“.

Ставин комплекс:

– Против болки, скованост и износване на стави, кости, ставен хрущял и сухожилия.

– Подобрява подвижността на ставите

– Забавя процеса на износване и стареене на стави и кости

– Особено подходящ при остеопороза, артрити и др.

Важно! Всяка опаковка съдържа 125 дози, които стигат за 1 месец. Оптимално въздействие върху опорно-двигателния апарат продуктът оказва след 2 месеца употреба.

Само тук и сега можете да поръчате „Ставин комплекс“

на промоционална цена от 37 лв. + безплатна доставка.

При поръчка на 2 бр. цената е 67 лв. и така спестявате

още 7 лв.

Не се колебайте, поръчайте сега на тел:

тел: 0876 29 39 33

С продукт № 1 за здрави стави и кости „Ставин

комплекс“ можете да се снабдите и чрез поръчка

тук:

buton-porachki

ХАРАКТЕРИСТИКА И СВОЙСТВА: СТАВИН КОМПЛЕКС е комплексен продукт, който целенасочено оказва благоприятно Stavin Kompleksфизиологично въздействие върху целия опорно-двигателен апарат при заболявания, нарушения или болестни състояния на стави, кости, сухожилия и съединителна тъкан. Съдържащите се в основните съставки на комплекса хранителни вещества участват в изграждането на ставния хрущял, благоприятстват синтеза на синовиалната течност, допринасят за здравината на костите. Имат антиоксидантно действие. Благоприятният ефект се дължи на богатото съдържание от био съставки, които са основни структурни компоненти на тъканите в опорно-двигателния апарат.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ СТАВИН КОМПЛЕКС?: Тъканите в опорно-двигателната система се увреждат вследствие на износване, възпаления или наранявания. Тези проблеми зачестяват с напредването на възрастта, при тежки физически натоварвания и травми. Тогава е необходимо снабдяването на организма със специфични хранителни вещества, които могат да бъдат доставени чрез приема на СТАВИН КОМПЛЕКС. Той защитава функционалносттаstavi_bolka и нормалното протичане на съединително-тъканната обмяна в хрущялите и ставите, осигурявайки 6-кратна защита на структурите на целия опорно-двигателен апарат и трябва да се използва като част от балансирана диета, съчетана със здравословен начин на живот.

Само тук и сега можете да поръчате „Ставин комплекс“

на промоционална цена от 37 лв. + безплатна доставка.

При поръчка на 2 бр. цената е 67 лв. и така спестявате

още 7 лв.

Не се колебайте, поръчайте сега на тел:

тел: 0876 29 39 33

С продукт № 1 за здрави стави и кости „Ставин

комплекс“ можете да се снабдите и чрез поръчка

тук:

buton-porachki

СЪДЪРЖАНИЕ:
В 125 ml от течността се съдържат:Stavin-Komplex1
– палатиноза
– глицин 21%,
– пролин 12%,
– хидроксипролин 12%,
– глутаминова киселина 10%,
– аланин 9%,
– аргинин 8%,
– аспартамова киселина 6%,
– лизин 4%,
– серин 4%,
– левцин 3%,
– варин 2%,
– фенилаланин 2%,
– треонин 2%,
– изолевцин 1%,
– хидроксилизин 1%,
– метионин и хистидин <1%
– тирозин <0,5%
– вода

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *