Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар, полицайка съблече студентка на улицата и бръкна с пръсти в най-милото й

студенткаПолицайка съблякла  20-годишна студентка на централен софийски  булевард в София и бъркала в гащите й за  рутинна проверка.

Пред доста свидетели  студентката Борислава Латинова била съблечена и яко опипана.  Инцидентът станал  в петък след полунощ до Семинарията.
Колата, в която Борислава пътувала с заедно с четири момчета, била спряна за проверка. Районът бил заграден заради убийството на компютърния специалист предната вечер.

Започнаха да ни обискират. Полицайката ми вдигна блузата, отдолу нямах  сутиен. Помолих я да ме скрие някъде  между колите и да става всичко  на улицата. Тя се хилеше. После започна да ми бърка в бикините, без ръкавици, да ме опипва, като мушна пръста си и в интимното място и в дупето ми.  Все едно съм някакъв парцал. Умирах от срам. Минувачи се смееха и снимаха грозната сцена. А след това започнаха да пускат снимките в интернет и да ми се подиграват, а други пък сега ме изнудват за пари, за да не ги публикуват, изплака момичето.

След обиска аудито било задържано, а петимата откарани  в 4-то РПУ за обяснения. След което били Когато баща й Христо Латинов, бивш шеф на имотите на Софийската митрополия и  експерт в КТ „Подкрепа“, разбрал за случилото се, отишъл в РПУ-то и поискал да разбере името на полицайката, не му го дали, понеже тя нямала прако отношение към случая.
Коя е тази жена, която  съблече дъщеря ми на улицата и я унижи публично? Искам да знам защо тя е бъркала в интимните й части. Какво е търсила там?“, пита разгневеният баща.

От МВР казаха, че две от момчетата били отведени в РПУ-то, защото били задържани преди време. Не казали името на полицайката, понеже не били сигурни дали момичето не лъже.
В ефир вчера телевизия бащата на момичето разказа подробности, които дъщеря му не послмяла и се срамувала да сподели. Тя ми каза, че полицайка й е бръкнала в с пръст отпред и отзад. Смятам да направя  същото с нея, стига да не е много грозна“, закани се бащата, а после се разплака. Известният адвокат по криминални дела Маковски пое днес случая.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Кошмар, полицайка съблече студентка на улицата и бръкна с пръсти в най-милото й

  1. pederast Отговор

    19.10.2014 в 23:07

    Абе щом сте я снимали дайте снимка дека се вижда полицайката – да й провериме нейната п-ка като си затръгва от районното. Само с писане по форумите нема да стане. Требва да се действа. До тука сме стигнале щото сички сте писачи, а кога требе да се клеца некой сите се криикате. Ако таа шаврантия с униформа знаа, че ша ги опънат утре у раскето дали ке бърка по дупките на момето, къ мислите. Тейко й да не реди сълзе и сополе ми да се заватаме за работа.

  2. Валидол Отговор

    20.10.2014 в 10:02

    Пак добре и че не й е ударила и един език на улицата. Много загоряла тая полицайка бе, стара мома ли е, що ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *