Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Майка избоде очите на детето си!

дете очи,Луда мексиканка избоде очите на сина си, гръмнаха световните медии. Мария дел Кармен Грасия Риос била активистка на сатанинска секта и извършвала ритуали в дома си.

Във въпросния ден тя, сестра й, двамата й братя и техните родители правели магически ритуал и призовавали Сатаната. Малкото момченце присъствало на ритуала и гледао с ококорени от любопитство очи роднините си. Майката му изкрещяла да затвори очи, за да може да се извърши тайнството, но детето упорито се взирало в необичайната гледка.

Побеснялята, че развала ритуала майка, грабнала кухненския нож и го забила последователно в двете очи на хлапето. Чул се ужасен вой и писък и съседите наизскачали. Те помолили полицаите от преминаващата наблизо кола да проверят какво се случва. Ченгетата разбили вратата и се натъкнали на ужасяваща гледка. Цялото семейство танцувало полуголо, а момчето пищяло, обляно в кръв.

Никакви опити на медиците да върнат поне част от зрението на малкото дете не се увенчали с успех. Екзалтираната му майка била забила ножа много дълбоко. Сега всички участници в ритуала били осъдени на по 30 години затвор, а за слепия малчуган няма кой да се грижи. Той бил приютен от роднини, но и те не знаели какво да го правят. Освен сляп, малкият бил силно стресиран, сънувал кошмари и се напишквал.

Сатанизмът е силно разпространен в САЩ и сред по-неуките слоеве в Мексико.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *