Кошмар! Имигрант изнасили 10 годишно момче в басейн във Виена!

бежанци паспорти
Какво правят тези здрави, млади мъже в Европа и защо не се борят за свободата на страните си?

Имигрант от Ирак  изнасилил брутално и жестоко 10-годишно момче в градски  басейн във Виена.

Съвокуплението с детето било толкова зверско и безцеремонно, че хлапето било настанено  в болница със сериозни наранявания и разкъсвания.

Това пише австрийският вестник “Kronen Zeitung”, като добавя и ужасяващи подробности от случката.

20-годишният мъж влязъл в Австрия през септември миналата година, като минал през Турция и балканските страни. Като стигнал Австрия, поискал политическо убежище и го получил. След като го заловили, си признал, че насилил момчето  и обяснил, че не могъл да се въздържи, понеже не бил правил се*с от дълго време, а имал права на се*с, които не му били осигурени от местните власти. И след като нямал къде да изразходи енергията си, отишъл в градския басейн да си търси партньор.

Кошмарната случка станала в началото на декември. Иракчанинът издебнал момченцето, натикал го в близката  съблекалня, разкъсал  му банския, съборил го на пейката и жестоко го изнасилил. Малчуганът крещял за помощ, но никой не го чул.

Вместо поне да избяга от местопрестъплението,  имигрантът скочил в басейна да се измие, а след това   продължил да се забавлява вътре, хвърляйки се от  3-метрова дъска. В това време  детето изпълзяло  при спасителя, окървавено и хълцащо от ужас.

Иракчанинът бил арестуван, а по време на разпита обяснил, че имал  „спешна необходимост от се*с”. Бил пълен със се*суална енергия” и трябвало да я изразходи някъде.

Той не смятал, че е нередно и незаконно да удовлетвори страстта си, защото в Австрия били негостоприемни и нарочно го държали на сух режим. С което му нарушили законните права. Може би постъпих неправилно, но ни ви познавам законите, оправдал се той.

Дори да е имало протести срещу насилието над детето, правителството и медиите грижливо ги скрили.

Тогава Австрия обяви, че затваря границите си, но не обясни защо.

Коментар на Skandalno.net:

В Кьолн изнасилиха сума ти жени и се гавриха с тях.

В Берлин трима души 30 часа изнасилваха 13 -годишно рускинче.

В Швеция убиха 22-годишна доброволка в приют.

Във Франция биха журналисти, които снимаха филм за условията в лагер.

В Кан мигранти завзеха цял кораб под носа на полицията.

Тези дни в Германия посегателствата над жени бяха възобновени по време на фестивала.

Пристигналите милиони здрави, прави мъже си правят каквото си искат, а добрата стара Европа мълчи. Те бият, опипват, насилват, гаврят се с нейните жени и деца, а досега нито един пришълец не е наказан със сериозна присъда. От кого и защо се страхуват магистратите?

След като има престъпление, трябва да има и наказание.

След като тълпите безчинстват, трябва да бъдат върнати по родните им места. Или да бъдат тикнати в лагери, където да учат езика, законите и да подпишат декларации, че или ще ги спазват, или с първия самолет се връщат обратно.

Под напора на мюсюлманските мигранти Европа се връща с векове назад, а импотентните политици не правят нищо, освен да размахват лозунги за толерантност.

Що за толерантност е да оставиш да ти осакатят завинаги децата в името на кривозарбрана демокрация? Да ги убиват, да ги колят, да им бъркат в гащите, да ги насилват?

Ако ще е така, ако Европа е безсилна пред мигрантстката напаст, която коли, безчинства и убива, то по-добре е всяка страна да вземе проблема в свои ръце и да се защитава, както може.

А чиновниците от Брюксел да се приберат в добре охраняваните си вили.

И без това се видя, че нищо не могат да направят с бежанската криза, а само я задълбочават, заробвайки с пари бедните държави, като България! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *