Кошмар! Изнасилено и пребито от баща си бебе почина

2

бебе ВарнаМалката Станка, която бе пребита от бой и жестоко изнасилена от баща си, е починала снощи във варненската болница.

Момиченцето от една седмица беше в състояние на дълбока кома и на изкуствено дишане. Станка, което бе едва на годинка и девет месеца, бе приета в безсъзнание, докарана с линейка, извикана от изплашената й майка. Детето бе настанено в детско интензивно отделение с  травми по главата, гърдите и крайниците, като част от тях са засегнали жизненоважни области и органи.

Още тогава лекарите заявиха, че през целия си стаж не са виждали подобна жестокост и до такава степен смляно от бой дете. Те треперили от жалост, когато влизали в стаята на момиченцето. Станка била изнасилена нееднократно от баща си и напълно разкъсана в областта на гениталиите. Освен това по главата й зеели жестоки рани.

Обвинен в опит за убийство и блудство с малката Станка, е баща й – 25-годишният Милко Стоянов. Съпругата му заминала да работи във Франция, докато била бременна с детето, родила го и го гледала там. Наскоро се върнала със семейството си. Милко поискал двамата да се съберат отново и тя го приела. Тогава той започнал да малтретира нея и малката, понеже мислел, че бебето не е от него.

Когато в махалата научили, че е посегнал сексуално на бебето, няколко здрави мъже му разбили физиономията от бой и го спасила единствено полицията, която дошла да го арестува.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. goljam pras.. edna tziganska maymuna po malko.
    molja wi,mili tzigani,ebete i ubiwajte malkite si mirizliwi maymuni po tozi nachin i dano taka da izcheznete,gadni twari!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *