Кошмар в Париж! Мъртъвци спасявали с тела живите! ИД ликува, светът потресен

0

Париж2Оцелели от стрелбата във френския ресторант край „Стад дьо Франс“ разказват потресени какво се е случило.

Стояхме на маса в ъгъла на заведението, когато започнаха да отекват изстрелите. Хора започнаха да падат по земята и то не ранени, а мъртви. Свлякохме се под столовете и направихме барикада от масата. В нея се удряха куршуми.  Един уцели и мъртъв човек край нас и това ни спаси, разказва младо семейство.

Англичанин, който е оцелял  в кървавата баня в концертната зала „Батаклан“ през сълзи споделя, че е паднал на земята, а върху него са се стоварили убити от терористите. Техните тела го предпазили от сигурна смърт. Дълго време не знаех къде се намирам, върху мен течеше кръв, хората стенеха, а аз мислех, че всеки миг ми е последен, разказва нещастникът.

Трагедията  е огромна. В цял свят са засилени мерките за сигурност, проверяват се летища и гари. Никой не смее в  момента да се качи в парижкото метро. В САЩ е обявена бойна готовност първа степен, Англия също затвори границите си. У нас заседава спешно Съветът за сигурност.

В специално видео на „Ислямска държава“ се заявява, че това е френският 11 септември, причината за атентатите са политиката на Оланд в Сирия и отношението му към бежанците.

Чакайте ни, пак ще дойдем, заканват се поръчителите на пъклените атентати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *