Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кошмар! Австралийка изгори пениса на любимия си с маша за коса!

секс проблемАвстралиец се подложи доброволно и смирено на изключително болезнена процедура. Той позволи на приятелката си да го накаже, като  му изгори пениса с машата си  за коса.

Гаджето на на 22-годишната Бронуин Паркър преживял мъките, защото  бил виновен за наказанието. Двамата сключили и подписали договор помежду си, че ако той й изневери, тя  има право да го накаже по-най-бруталния начин. Дори в договорката изброили наказанията и горещата маша била едното от тях. Въпреки строгия договор, младежът срещнал някаква колежка и се поддал на изкушението да я вкара в леглото си. Но Броуин разбрала.

Тя не му простила, ядосала се и  казала, че ще го накаже. Нещастникът изтърпял жестокото наказание, пищял и се извивал, молел за милост и накрая припаднал от болка. Сега трябва да минат цели две години, за да се излекува напълно от жестоките изгаряния и да води спокойно полов живот като истински мъж.

Бронуин Паркър обяснила на полицията, че е сложила  половия орган на гаджето си  само за няколко секунди в машата си  за изправяне на коса и смятала, че само ще го заболи.
Нищо му нямаше, приличаше малко на сготвено месо, казала тя.

В съда обаче нещата не изглеждали смешни. Пострадалият се обърнал към правосъдието заради психически и физически травми и ревнивката получила 9-месечна условна присъда за деянието си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *