Коцето се грижи старателно за… дупето си! Прави му кола маска всеки месец!

0

Чалга певецът Константин проявява необичайни и упорити грижи за тялото си. Негови познати твърдят, че секси мъжкарят всеки месец ходи на козметик, където епилира цялото си тяло. Изключение от обезкосмителната процедура не правели дори задните му части.

Чалга-ексцентрикът смятал, че няма нищо срамно в това мъжете да се обезкосмяват. Напротив, считал го за проява на особен шик и внимание към противоположния пол.

Единствените косми, на които държал, били тези на едва наболата му брадичка. Това певецът смятал за мъжествено и неотразимо за жените, понеже те, според него, лапали най-вече по тайнственото и загадъчното. А Константин с брада изглеждал точно такъв- енегматичен и мистериозен, сам се похвалил на свои приятели той.

Затова турбо певецът си изграждал образа на мистик. За целта към небрежната брадичка и слънчеви очила, които носел предимно нощем по време на свои участия – като връх на примамващо загадъчното му мъжко излъчване.

Само лудите по него най-верни фенки не се нуждаели, според Константин, от такъв маскарад. Но напоследък броят им застрашително намалял. Особено след като се разчу за тайната стаичка в неговото заведение, където се предлагали по-особени „бели“ услуги, водещи до наркотичен екстаз.

Но Коцето нямал намерение да робува на общественото мнение. Защото мотото му било да живее за момента и да прави това, което харесва на него, а не на другите. И да се харесва, разбира се, на жена си Надя, която е доста по-млада и изисква внимание и най-вече повечко старание от негова страна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *