Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Костадинов: Няма да допуснем премахването на Паметника на съветската армия! Ще Спрем тези Фашисти с Жив Сила!

Американците искат да контролират изборния процес, те са притеснени от ръста на „Възраждане“, каза председателят на партията Костадин Костадинов

„Няма да допуснем каквито и да било действия за премахването на Паметника на съветската армия. Решението на Столичния Фашистки съвет е незаконно – Столичната община не е собственик на паметника и няма никакви юрисдикции върху него. Той е собственост на държавата и това е решение, което трябва да се вземе от нея. Ако случайно обаче, все пак фашистите, които са известни с това, че не се съобразяват със законите, решат да предприемат действия в тази посока, ние ще ги спрем със жива сила, физически ще ги спрем.“

Това каза председателят на партия „Възраждане“ и водач на листите във Варна и 25 МИР София Костадин Костадинов. Той заедно с  председателя на предизборния щаб Светослав Тодоров и организационният секретар на партията Николай Дренчев дадоха извънредна пресконференция в БТА относно премахването на Паметника на Съветската армия.

„Паметникът на Съветската армия символизира победата над фашизма. Премахването му символизира победата на фашизма и разчертава поредните тежки разделителни линии в нашето общество. Ние задаваме един много простичък въпрос, на който очакваме отговори от службите – дали всичко това, което се случва през последните няколко седмици, не е инспирирано от чужди фактори? Дали не сме свидетели на брутална външна намеса във вътрешните ни работи?“, запита Костадинов.

„Как така никой от службите не постави въпроса кое точно е стимулирало един емигрант, който дълги години е живял в чужбина, изведнъж да реши да се прибере в България и с чук да натроши паметната плоча на Паметника на Съветската армия. Което на свой ред пък веднага да стимулира дълбоко моралната партия ГЕРБ и изключително принципните представители на „Доносническа България“ и „Продължаваме подмяната“ изведнъж да вземат решение за премахването на паметника. И всичко това в средата на предизборната кампания у нас“, напомни той.

„Оказва се, че някъде по същото време, случайно и почти незабележимо, шефът на „Информационно обслужване“ Ивайло Филипов, който е несменяем на поста вече близо десетилетие, отива на посещение в САЩ. Стои близо седмица и се прибира в понеделник. Никой не го пита защо. Какво точно е правил представителят на тази фирма, която брои гласовете на българските граждани, защото ЦИК не брои – да го кажем ясно. Та какво е правил този високопоставен български чиновник в САЩ преди изборите? Дали не е ходил там да получи инструкции кой и колко да получи на тези избори? Защото финалът на намесата във вътрешните ни работи се ознаменува точно с броенето. И като припомним и списъка „Магнитски“, който много удобно беше пуснат преди кампанията в нашата страна, нещата си идват на мястото“, допълни лидерът на „Възраждане“.

И предупреди: „Има много сериозна опасност България да бъде тласната в състояние на гражданска война. Нека да го кажем ясно и категорично. Съвременните фашисти, маскирани като евроатлантици, не биха се поколебали да направят това. Техните колеги в Украйна също не се поколебаха да го направят. В Грузия виждаме в момента какво се случва по същия начин… и то точно когато в Тбилиси управляващите се канят да приемат Закон за чуждите агенти- същият, какъвто действа в САЩ, същият, който ние искахме да бъде приет у нас и срещу който възроптаха точно американските чужди агенти в нашата страна. В Грузия соросоидни протести опустошиха столицата, подкрепени от тамошното американско посолство и накараха правителството да се откаже от закона за чуждестранните агенти“.

„Начинът, по който се действа от страна на правителството на САЩ, е един и същи, независимо дали става въпрос за България, за Украйна, Грузия или за която и да било друга постсъветска държава. Въпросът е дали ние ще се поддадем на американските операции в България“, подчерта той.

„Няма да допуснем каквито и да било действия за премахването на паметника. Решението на Столичния фашистки съвет е незаконно – Столичната община не е собственик на паметника и няма никакви юрисдикции върху него. Той е собственост на държавата и това е решение, което трябва да се вземе от нея“, посочи Костадинов.

Ако случайно обаче, все пак фашистите, които са известни с това, че не се съобразяват със законите, решат да предприемат действия в тази посока, ние ще ги спрем със жива сила, физически ще ги спрем.“. Нека да е ясно. Крайно време е на провокациите да бъде даден решителен отпор, защото прекалено дълго отстъпвахме пред надигащият се, възкръсващ пред очите ни фашизъм. Фашизмът разбира само един език – езикът на силата и ние ще му говорим точно по този начин. Днес към сградата на Столичния фашистки съвет летяха яйца и боя. Следващия път няма да са яйца и няма да е боя. Нека бъдат предупредени и да знаят“, каза още той.

„Гаврата с историята, фалшификацията й, подмяната й трябва да бъдат прекратени, а фашизмът трябва да отиде там, където му е мястото – на бунището на историята. „Възраждане“ дава гаранция на българското общество, че старите исторически грешки няма да бъдат повторени. И ние ще направим всичко възможно, за да възтържествува историческата истина. Днес беше просто първата крачка по този път“, увери лидерът на „Възраждане“.

„Всичко, което се случва при нас, започна да се разразява в Украйна в следствие на т.нар. Майдан. Дотогава нямаше антируска пропаганда в България. Въпреки че имаше идеологически разминавания, опонентите си разговаряха съвсем спокойно, със сравнително приличен тон. България не беше разделена държава“, припомни той.

„След 2013 г., когато започна истеричната антируска пропаганда от страна на САЩ в техните сателити, а ние сме такъв сателит, започна издълбаването на много дълбоки разделителни линии в нашето общество. Видя се обаче, че тази антируска пропаганда в България не работи. Не можаха да накарат българския народ да види враг в Русия или руския народ. И когато видят, че това не може да се промени като нагласи, това, което те правят в момента е да унищожат носителя на държавността – народа и самата му държава. Така, както правят в момента в Украйна. Така, както правят в момента пред очите ни и с Грузия. Така, както се опитват да го направят и в Молдова. Така, както се опитваха да го направят и преди 2 г. в Беларус. Няма място, където американците да не са се опитали да работят по идентичния си зловещ сценарий“, категоричен бе Костадинов.

Костадинов разказа и следното: „Този сценарий е много простичък – намират си някакви хора, които имат чест, съвест, морал и достойнство за продан, купуват си ги, обикновено евтино. Същите създават някакви граждански организации, които се оформят като мрежа, към тях се прикрепяват и медии, медиите започват да създават и моделират обществено мнение, на което „гражданските организации“ в един момент се превръщат в говорители и когато се създаде една такава широка мрежа от агенти за влияние, които да кажем са не повече от няколко десетки хиляди в държавата, ако е от среден мащаб като нашата, на практика обществото вече е доведено до състояние, в което да бъде покорено. Когато обаче това общество започне да се размърдва в робската си люлка, когато се появи една организация като „Възраждане“, която започва да отваря очите на хората, която не се поддава на провокации, не се продава, която не се пречупва, тогава вече се преминава към „План Б“. Събуждащият се роб е много опасен за своя господар, затова той трябва да бъде ликвидиран. Как? Като настроиш заспалите и все още доволни от своето робство срещу него. По този начин се чертаят разделителни линии и се отива към разрушаване на държавността. Към България в момента се прилага точно този План-Б.

Кому беше нужно всичко това, което се случва сега?“

„Ние имаме информация, знаем, че е така, не го казвам като празни приказки – както знаехме, че в Турци има близо 11 хил. подадени заявление за гласуване от чужбина от 48 ай-пи адреса, някои от които в България, което ДАНС потвърди, но не послужи като основание на прокуратурата да заведе дело. Тези неща, които ви ги казваме, са така. Те са факт. Има американска намеса във вътрешните ни работи“, заяви Костадинов.

„Американците искат да контролират изборния процес у нас, както и в останалите си колонии в Европа. Те са притеснени от ръста на „Възраждане“. Притеснени са от това, че губят позиции в нашата страна. Населението ги мрази, те губят държавата, която притежават. И поради тази причина действат на принципа на изгорената земя. Знаете ли какво означава това? Когато видиш, че не можеш да спреш врага си, унищожаваш всичко, което би могло да стане негова собственост, за да не притежава той нищо. В момента на практика това се случва- Американците унищожават цяла Европа, започвайки от източната й част, защото виждат, че трябва да я напуснат. Правят го с цел когато тук дойдат Русия, Китай, да заварят изпепелена земя и руини, които да възстановяват“, посочи Костадинов.

„Този опит за разделение обаче ние ще го тушираме още в самото начало, защото той действа, когато уплашиш жертвата и тя си каже – дай да отстъпя сега в името на това да има мир. Само че ние не сме привърженици на поговорката „По-умният отстъпва“, защото когато той отстъпва, глупакът управлява. И ние виждаме резултатите от нашите действия или бездействия вече 33 г. Повече няма да отстъпваме. И не просто защото сме по-умни, а и защото сме по-силни и осъзнаваме силата си. И точно поради тази причина, осъзнавайки пък своята слабост, нашите врагове и основната заплаха за националната сигурност на републиката – представителите на правителството на САЩ, са тези, които искат да предизвикат гражданския мир, искат да предизвикат състояние  на война вътре в държавата. И, между другото, няма да се спрат пред нищо. Кое точно ги е спирало, в която и да било държава?“, запита още той.

„Другата им цел, разбира се, е да направят правителство, което да вкара България във войната срещу Русия в Украйна. Защо ли? Защото ние сме единственият народ в Източна Европа, който не просто няма исторически причини да мрази руснаците, а напротив, има исторически причини да ги обича. И поради тази причина е много важно за американците да изпратят, дори ако трябва един взвод от 24 българи, които да отидат да се бият, за да може да загине един българин и един руснак и това да бъде разказвано като историята на разделението“, обясни той.

„Това направиха с украинците, които на практика са един народ с руснаците (казвам ви го като историк). А вие, българи, защо си мислите, че САЩ няма да направят същото и с нас? Това е целта и затова САЩ са заплаха не просто за световния мир, те са заплаха за бъдещето на човечеството. Виждате, че хората са на ръба на трета световна война, а на тях въобще не им пука от това. Ето защо гласуването в тези избори за нас е изключително важно. Защото сме единствената политическа организация, която знае и може, и не се притеснява да се опълчва на американската хегемония. Всички останали се състезават в дисциплината „бягане с препятствия“ към входа на американското посолство, за да докажат колко са  верноподанически настроени и кой е по-голям евроатлантически фашист. Ето защо всичко това, което ви казвам е съвсем сериозно. Нека никой не се чувства непредупреден. Всеки глас за ГЕРБ, ПП, „Доносническа България“, ДПС, всички други евроатлантически метастази в нашата страна не е глас, а повиквателна за война. Нека го кажем ясно, за да не стане отново парадоксът, че огромната част от населението в нашата страна иска мир, а гласува за онези, които искат война“, заключи Костадинов.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

10 кометара за Костадинов: Няма да допуснем премахването на Паметника на съветската армия! Ще Спрем тези Фашисти с Жив Сила!

 1. Альошка Пишкальов Отговор

  09.03.2023 в 19:17

  Мамка им, долни фашисти!!!!!Тъпи, гадни промити мозъци, добре платени от „Козяк“!!!!!
  Браво на Костадинов!!!! Включвам се в акциите му !!!!!

 2. Иван Отговор

  09.03.2023 в 19:26

  В каквото и да бъде обвиняван Костадинов, от разни омразни, той е единственият адекватен ПОЛИТИК в момента. Всички, които не мислят да гласуват, гласуват срещу „Възраждане“ и за останалите партии.

 3. FuckEU Отговор

  09.03.2023 в 21:14

  Как ли ще го засърби сега з@дника Костадин от сорсоидите псувни.
  Още утре очаква нови „факти“ в рупорите на пропагандата наречени медии, как е гласувал закон за закриването на България, как е откраднал Добруджа и е вечерял с пеленачета…..

 4. Рени Отговор

  10.03.2023 в 5:33

  Страхувам се че мача “избори“ който предстои е продаден и с предизвестен резултат. Независимо дали ще гласуваме или не, и коя бюлетина ще изберем Коалицията на войната е готова. На българите изборът е бунт или смърт. Който разбрал, разбрал.

  • Иван Отговор

   10.03.2023 в 7:09

   Продаден или не, но ако единият отбор не излезе на терена, загубата е сигурна, а инак могат да възникнат юридически проблеми за „търговците“. С една дума, защо да им даваме законна служебна победа?

  • FuckEU Отговор

   10.03.2023 в 13:00

   Ми айде ший байрака и повеждай бунта де. Или предпочиташ други да се бунтуват, а ти да гледаш по краварските ТВ-та как вървят нещата на фронта и да коментираш?
   Говорил съм с доста народ от служби, партии и всеки е стигнал до извода, че бунтовниците не достигат да се напълни един миниван.
   Така че докато не настане, глад, война или друг голям катаклизъм, ший байрака и чакай кротко….

  • FuckEU Отговор

   10.03.2023 в 13:58

   Нека не бъда разбиран погрешно. И аз съм за революция, но желаещите са кът. Никой не си дава сметка, че така или иначе децата му и той ще умре от 5G радиацията до няколко години и по-добре да е за добра кауза.

 5. българка Отговор

  10.03.2023 в 7:47

  Русия, скъпа наша опора, бий фашистите, ние тука ще подпукаме останалата част! Те какво си мислят, че ние сме тъпи като украинците ли! Не са познали…..

 6. Иванов Отговор

  10.03.2023 в 9:59

  Всеки българин, който не може да направи разлика между интелектуалното ниво, между морала и намеренията на Костадинов и Бойко Борисов, Кирето и Асенча, ген. Атанасов-гнома и Христо иванов, че и от Карадаиъ е признат глупак. И не само, наведена глава и признато добиче.

  • FuckEU Отговор

   10.03.2023 в 13:01

   ЗА голямо съжаление, процента на стадото е огромен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *