Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Костадинов: „Информационно обслужване“ АД Фалшифицира Изборите от години! Нито една партия няма достъп до центъра им, където се броят гласовете! (С ВИДЕО)

Ръководството на „Възраждане“ се срещна с директора на „Информационно обслужване“ АД Ивайло Филипов и поиска всички политически сили да имат свои наблюдатели при отчитането на изборните резултати в компютърния център на дружеството в ЦИК.

От „Възраждане“ посочиха, че  нито една партия към момента няма достъп до центъра и оттук идват и съмненията, че дружеството ще опита да манипулира вота, тъй като би следвало да може да се проследи целият изборен процес, както това се случва в Секционните избирателни комисии (СИК), Регионалните избирателни комисии (РИК) и Централната избирателна комисия (ЦИК). Недоверието към работата на „Информационно обслужване“ АД (ИО АД) идва и след посещението на директора Ивайло Филипов в САЩ.

„Вие много добре знаете, че към Вашата работа има огромно обществено недоверие. Със сигурност ИО АД е много по-неодобрявана даже и от парламента, което е много трудно постижимо. Никой не Ви вярва. Вие бяхте в САЩ и дори не дадохте обяснение какво правите там. По време на избори, което е нередно. Точно поради тази причина ние смятаме, че Вие нямате право да заемате повече този пост. Ако имате малко чест и достойнство като български държавен служител, е редно да си подадете оставката и да напуснете тази позиция, защото с отиването си там Вие хвърляте сянка върху честността на изборния процес. Ние Ви нямаме доверие. За нас Вие сте отишъл там, за да получавате инструкции. И ако имате обратното основание, докажете го.“, каза  Костадинов при срещата с Ивайло Филипов.

По-рано през месец март „Информационно обслужване“ АД представи своите софтуери. На срещата за това беше изрично подчертано, че екипът, който ще въвежда данните, които ще се акумулират от  софтуера на „Информационно обслужване“ АД, е на ЦИК. До там политическите партии достъп нямат. Освен това софтуерът, с който се изчисляват резултатите от изборите, 20 години не е удостоверяван и проверяван за уязвимости, не е  и сертифициран по международните стандарти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за Костадинов: „Информационно обслужване“ АД Фалшифицира Изборите от години! Нито една партия няма достъп до центъра им, където се броят гласовете! (С ВИДЕО)

 1. Иван Отговор

  30.03.2023 в 21:47

  Има една българска приказка „Гузен, не гонен бяга“. Тези детски оправдания и криене зад договори между две държавни звена, показват слаба позиция.

  • FuckEU Отговор

   30.03.2023 в 22:19

   Това инфо.обслужване си е частна фирма.
   Не ЦИК брои а точно те и резултатите им се задават от рогатата улица.

 2. Z Отговор

  30.03.2023 в 21:51

  За да са легитимни едни избори е необходимо да са гласували 50+1% от имащите право на глас! От 25 години Народът не ходи до урните и натъкмените гласуващи са около 30%! Е, някой да каже, имаме ли Конституционен съд, който да ВИДИ случващото се и да обяви въпросните „избори“ за нарушение на Конституцията?!

  • FuckEU Отговор

   30.03.2023 в 22:11

   Къде прочете в конституцията, че дори 10 човека да гласуват изборите ще са нелигетимни?

 3. Анонимен Отговор

  30.03.2023 в 22:58

  Изборите ВИНГИ са фалшифицирани !

 4. панчо виля Отговор

  31.03.2023 в 8:46

  Най-после някой да бръкне в раната. Онзи дребен дълбоко пристрастен към синьото лъвче неандерталец, който от години се правеше на математик многознайко, години наред вареше своята абракадабра от която сините макар и останали стотина твърдоглавци намираха място в парламента и държавно отглеждане въпреки безпощадното разрушаване на наследеното от соца в държавата. Малко е, че този престъпник беше изритан от информационното. С положителност е оставил там свои единомишленици или дори дистанционно ги ръководи. Чудя се как досега никой от никоя партия, не се осмеляваше да каже, че това, което в тъмна доба забъркваше този математикогад си беше шашма отвсякъде и като се замислиш без напрягане да се досетиш, че този 30 годишен завой към демокрацията с негова помощ беше устойчиво направляван от това, което днес наричаме Козяк. Какво по-лесно от това вместо да се хабят за организиране на цветна революция, да си обяздят един пристрастен шарлатанин и дружинката му, които да манипулират резултатите на цялата държава? И не стигаше това, а най-безочливо се явяваше по медиите да прави политически анализи на забърканото от него. А сега ще видите какъв вой и защита ще му организират тези, които се облагодетелстваха от действията на манипулатора. Това, че стигнахме да изпаднем до колония в мъртва хватка до голяма степен се дължи и на него. Проклет да е!

 5. Анонимен Отговор

  31.03.2023 в 10:17

  Крайно време е този екологичен замърсител да бъде премахнат. След неговата режисирана намеса чистите води на реката на демокрацията се превръщат в смърдяща безжизнена клоака. А на тези, които умишлено изопачаваха идеята за волята на народа, пожелавам безкомпромисна среща с една изчистена прокуратура и истинско правосъдие по закона за престъпление срещу държавата.

 6. панчо виля Отговор

  31.03.2023 в 10:20

  Крайно време е този екологичен замърсител да бъде премахнат. След неговата режисирана намеса чистите води на реката на демокрацията се превръщат в смърдяща безжизнена клоака. А на тези, които умишлено изопачаваха идеята за волята на народа, пожелавам безкомпромисна среща с една изчистена прокуратура и истинско правосъдие по закона за престъпление срещу държавата.

 7. Истината Отговор

  31.03.2023 в 19:57

  А добрутро! Глас в пустиня!!! Как иначе ГЕРБ и ПП, да не говорим за ДБ, ще са в парламента и то първи шпаги, след всичката мърсотия която извършиха!?! Къде е логиката те отново да са първа и втора сила!?! Мислете бре хора, за всяко нещо, МИСЛЕТЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *