Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Коронавирус? Нищо подобно! Започна Първата Световна Био-Генетична Война! Ето фактите:

През ноември-декември 2019 г. започна Първата световна биологична война с внедряването на диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19.

Започна глобална криминална диверсия на САЩ с епични пропорции, чийто генезис, развитие и последици все още са недефинирани и са невъзможни за предвиждане.

Става дума за най-преднамерената и най-добре организирана схема за съкращаване на световното население в историята на планетата.

С COVID-19 основният въпрос е дали вирусът е генетично инженирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус, тръгнал от прилепите на един пазар в многомилионния град Ухан в централен Китай.

И още в началото ще призная, че съм склонен към първата версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряването на вирусната диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19, което означава CO – корона, V – вирус, D – болест -2019 г.

Така ще остане в историята – COVID-19.

Ако това е терористична био атака сценариите могат да са следните:

лош,
по-лош;
най-лош;
ужасен.

Разбира се, не трябва да се изключват колосалните възможности на Китай за мобилизиране за борба и отразяване на тази атака.

Ако COVID-19 е биологическо оръжие за масово унищожение, „положителната“ страна за неговите организатори е, че той е изключително заразен и може да се предава от инфектирани хора, които не показват никакви симптоми, например температура или задух.

От „отрицателната“ за организаторите е, че смъртността на вируса е „само“ 2,1 на сто и най-вероятно ще върви надолу, тъй като тези ниски проценти не предполагат потенциално висок брой на жертви от млади и здрави хора, които са заразени. За да стане вирусът биооръжие неговата смъртност трябва да бъде оптимизирана за убийството на възможно най-много жертви, но това да става достатъчно бавно, за да могат жертвите да не умират преди да предадат инфекцията на други хора.

Друг „минус“ за организаторите е, че средната възраст на потенциалните жертви от вируса е около 65 години, което е неефективно срещу продуктивния капацитет на съответната нация – промишлен или военен, тъй като починалите вече са на пенсионна възраст и са излезли от производствената сфера. Онези, които са заразени са предимно възрастни мъже. Това може да е индикация за някаква много умна био терористична атака, което обаче едва ли е възможно. Но, тъй като САЩ нямат военна мощ да се противопоставят на Китай, вирусът, като биооръжие може да е последното средство в американския арсенал. Освен това Пентагонът отдавна е изградил мрежа от лаборатории за био война по целия свят, чиято цел е убийството на хора, а не подпомагане на Световната здравна организация /СЗО/.

Важни в случая са таймингът на появата на вируса и мястото на появата му.

Тайминг и място?

Мястото беше многомилионният град Ухан в Централен Китай, а времето – китайската Нова година.

Външният контекст е пикът на търговската война на САЩ с Китай, и изграждането на Евразия от Китай и Русия след последната среща на 7-те в Бишкек.

Ако се вземе това предвид, възможният сценарий може да е следният – вирусът е бил генетично произведен в някоя лаборатория на САЩ, Англия, /например в Солсбъри/ или в Израел, и въведен в Китай чрез инфектиране на прилепи в Ухан, където се намира една от китайските лаборатории, работещи в същата област, за да бъде обвинена в „изтърваване“ на вируса.

Такава операция се готви дълго – много години.

Основната цел е да бъде ударен Китай – като противник на САЩ, за да се принудят американските корпорации да върнат производството си в САЩ, за да направят „Америка отново велика“, както иска Тръмп.

Тъй като познавам китайската тема доста отдавна, не изключвам китайците да са прехванали цялата операция срещу тях и сега САЩ и Западът няма да са за завиждане, т.е. Пекин ще диктува сценария с епидемията, но в обратна посока, което не вещае нищо добро за Запада, особено за Англия.

Какъв беше таймингът?

Китайците трябваше спокойно да празнуват започващата на 25 януари китайска Нова година. Но именно такава ги удари криза, каквато не ги е удряла отдавна.

Така започна Първата световна биологична терористична война.

Първите случаи на зараза с новия коронавирус бяха регистрирани в края на декември 2019 г. Някои публикации го сравниха с Ебола, с мащабната епидемия от 2014 г., но това сравнение беше неправилно. Въпреки значително по-високата смъртност (до 72%), Ебола не можа да се превърне в пандемия по две причини: първо, поради географията (основните огнища възникнаха в райони, с които нямаше само международен, но дори и вътрешен въздушен трафик), и второ, поради факта, че е невъзможно да се заразим с Ебола по въздушно-капков път.

С COVID-19 е различно – няма нужда да докосвате тялото на болния, просто трябва да сте наблизо.

По принцип и тази епидемия не е уникална. Самият щам принадлежи към същото семейство като SARS-CoV – вирус, който предизвиква първата епидемия на SARS през 2002-2003 г., при която починаха около 650 души. И ако онази епидемия се зароди в Китай, то следващото огнище (вирусът MERS-CoV) беше вече в Саудитска Арабия и от 2012 г. до 2015 г. отне поне 431 живота.

И в двата случая бяха публикувани мащабни проучвания, доказващи, че първите жертви и на двата вируса са ги придобили директно от животни. Прилепите бяха основният източник – в случая с Китай, и камилите – в случая на Саудитска Арабия.

Що се отнася до сегашната епидемия, за нея се опитваха да обвиняват и змиите. Както пишеха различни издания, вирусът възникнал в тялото на прилепи е претърпял генетични мутации, преминал е към змии и от тях – към купувача на змийско месо на пазара на морски дарове в Ухан. Има обаче един момент, който поставя под въпрос тази „теория“. Да, протеиновите кодове на този вирус са най-сходни с тези, които имат змиите. Но как стана така, че вирусът беше в състояние да се адаптира еднакво, както към студенокръвни, така и към топлокръвни гостоприемници? Това е невъзможно.

Появиха се и други теории.

Една от най-популярните (предимно в китайския интернет) е, че този вирус е бил разработен в американска лаборатория, след което се е осъществила контролирана доставка на заразено месо. Около Китай са разположени няколко био обекта на САЩ, в които се извършва разработването на нови смъртоносни щамове.

Подобна операция има няколко цели.

Първо, това е икономическа война срещу Китай.

Второ, това е репутационен удар срещу Пекин.

И трето, това е възможност за започване на Първата биологична война.

Освен това епидемията започна в много „удобен момент“ – преди китайската Нова година, когато пътническият трафик е пиков в цялата страна.

Има и втора версия – че епидемията на Ухан може да е резултат от случайно освобождаване от китайска лаборатория. Общо в континентален Китай има поне седем основни изследователски центъра, чиято дейност е свързана с вируси, в това число и с хипотетичната им военна употреба. Един от тези центрове беше открит в Ухан през 2017 г.

Лабораторията Wuhan P4 Lab (организационно структурно звено на Академията на науките на КНР) е била изграждана в продължение на 14 години, като френски специалисти са взели активно участие в нейното създаване. И въпреки че този център отговаря на най-строгите стандарти за безопасност за бактериологични обекти, не може да се изключи възможността от изтичане.

Но, ако погледнете на ситуацията от гледна точка на „американската“ версия, тогава наличието на такъв обект може да бъде още едно косвено доказателство за външна намеса. Достатъчно е да си припомним епидемията от антракс в Свердловск през 1979 г., която имаше редица странности, които не се вписваха в теорията за случайно изпускане.

Споменах, че вирусът се появи точно преди китайската Нова година. Според китайския календар това е годината на плъховете, но китайците предпочитат и прилепите. Освен това, около две трети от свинете в Китай наскоро бяха погубени от свински грип, което повиши цените на свинското месо. Китай започна да внася свине от САЩ, които преди това бяха подложени на ембарго. Това направи и прилепите привлекателна алтернатива на животински протеин. Още повече, че и популацията на пилетата в Китай беше опустошена от птичи грип.

Заради това казваме, че такива операции се готвят в години, много години.

Каква беше реакцията на коронавирусната епидемия, в Китай.

Първо, китайското правителство разглежда епидемията като акт на война и прилага всички средства, с които разполага, включително и военните, за да овладее разпространението и изграждайки няколко големи болници, поставяйки цели огромни градове под карантина и удължавайки националните почивни дни. Реакцията беше далеч извън това, което един вирус с ниска смъртност оправдава. Ясно е, че китайското правителство третира тази епидемия, като акт на биологична война, или може би, като генерална репетиция за по-смъртоносна епидемия, която ще дойде в бъдеще.

Във всеки случай китайското правителство действа така, че никой да не може да го обвинява, че не е разгледал проблема достатъчно сериозно или не е направил достатъчно по въпроса. Напротив – със сигурност нито една друга нация в момента няма възможности за такава мобилизация като Китай.

Второ, реакцията на западните медии беше да се създава паника и да се злепоставя Китай, и случващото се там, като „ужасна история“. Медиите направиха всичко възможно да разпалят масовата истерия за всички китайски неща – вируси, 5G, Huawei и т.н. Изглежда, че има преориентация от русофобията (където САЩ мълчаливо признават поражение), към синофобия (където САЩ все още не се предават).

Трето, Белият дом поиска експертите да разгледат възможността COVID-19 да е генетично оръжие, т.е. да вика „дръж крадеца“ самия крадец. Следващият ход може да бъде, че този вирус е инженерно биологично оръжие, разработено от… Русия, и лично от… Путин.

Вирусната хибридна война срещу Китай започна след провала на преговорите между Вашингтон и Пекин, т.е. атаката е комбинация от биооръжие, пропаганда и икономическа война. И се провежда в тандем с усилието да се предизвика масов глад в Индия и Африка.

Изследователи в Индия установиха СПИН-вмъкване в коронавируса, което може да бъде само умишлено. Вмъкването е направено така, че вирусът от прилепа да бъде заразен и за хората.

Междувременно китайските лекари откриха, че коронавирусът се привързва към белодробните рецептори, което е пет пъти по-често срещано при мъжете от Азия, отколкото при мъжете от Африка или Индоевропейската раса.

COVID-19 се съпътства и от незапомнено разпространение на пустинните скакалци в Африка и Близкия Изток. След като дъждовете спряха, скакалците се преместиха в Етиопия и Судан, където отново неестествените дъждове създадоха внезапно изобилие в пустините, което позволи на скакалците да се размножават до 20 пъти. След като тези пустини отново изсъхнаха, скакалците започнаха да заливат други страни от Африка, точно когато се засаждат културите.

Подобна атака се приближава и към Индия. Това означава, че в двата района може да се очаква най-голям ръст на масовото гладуване.

Какъв беше международният фон на вирусната атака срещу Китай – организираните от ЦРУ протести в Хонг Конг, митата на САЩ срещу Китай, заплахата от икономически санкции срещу нации, работещи с Huawei, конфликтите в Синцзян с мюсюлманските уйгури, провокативното плаване на военни кораби на САЩ през Тайванския пролив, политическото преследване на финансовия директор на Huawei, опустошение на свиневъдните стопанства в Китай от друг вирус, биоинженериран от DARPA и т.н.

С една дума налице е умишлен саботаж на китайската икономика от САЩ и Запада.

Китай създаде и нова глобална икономическа и финансова система (GE&FS), свободна от непрекъснатия финансов тероризъм, извършван от САЩ (и по-скрито от Англия). Тази нова и бързо развиваща се глобална икономическа и финансова система се изгражда без доминирането на западните сили, съставляващи англо-американската ционистка ос. Това означава, че някога всемогъщият долар вече няма място в този необятен китайско-руско-индийски-иракски проект за прекрояване на глобалния икономически и финансов ред.

Това също означава, че доларът ще бъде детрониран като световна резервна валута.

Действията на САЩ, Великобритания и Израел станаха отчаяни. Особено на Израел. Разбойническа, апартейдна ционистка държава, като Израел, ще бъде беззащитна без американските долари и военни бази. Тел Авив има много да губи и те го знаят. И се пуска биологично оръжие, и инфекция, какъвто е коронавирусът и целевата нация – Китай е парализирана.

Това е и отговорът на основния въпрос: „Cui bono?“ Или по-точно „Кой би трябвало да спечели“

„Cio bono?“ Англо-саксонският ционизъм отново печели, всеки друг губи. Китай и Русия губят. И Иран. САЩ и Великобритания в крайна сметка ще загубят, въпреки че може да изглеждат временно като победители. Индия и Пакистан губят. Целият Близък Изток губи отново. Освен Израел.

Само гледайте как се развива тази пандемия по цялата планета и ще видим кой наистина я е стартирал. Силите, стоящи зад тази био атака, са същите субекти, които упражняват пълен контрол върху основните медии, защото цялата корпоративна медия е изцяло контролирана от Международния банков картел.

Според някои източници в САЩ израелският премиер Бенямин Нетаняху ръководи този опит за започване на Трета световна война и убиване на 90% от човечеството. Източници на Пентагона, макар да не назовават по-специално Нетаняху, също насочват към правителството на Израел.

Освен това се провежда безпрецедентна кампания на цензура по отношение на появата на вируса. Например, следният параграф беше изтрит от новинарски сайт, базиран в Хонг конг: „Министерството на външните работи на Китай официално поиска САЩ да обяснят защо контейнери за биологична опасност са намерени заровени в евакуираното генерално консулство в Ухан. Силите за сигурност на КНР оградиха и други американски дипломатически мисии в страната.“

Едновременно се появяват сигнали, че Ухан е военен акт на Израел срещу Китай, използвайки д-р Чарлс Лийбър, чийто най-добър студент от Китай е вграден в Технологическия университет на Ухан, където също е „учен по стратегически въпроси“.

Също така това може да е игра с използване на вътрешна информация. Кой се възползва от срива на фондовите борси в Лондон, Уолстрийт и Хонг конг и Токио?

И защо експертът по СПИН д-р Франк Плъмър, който е „признат с ръководни роли в епидемиите от SARS, H1N1 и ебола“, изведнъж почина на 4 февруари. Преди това – на 24 януари – беше най-вероятно убит и изпълнителният директор на Световната здравна организация /СЗО/ – Питър Салама.

Това означава, че се води икономическа, биологична и психологическа война срещу Китай.

Човечеството е изправено пред така наречения „черен лебед“, който ще нулира финансовите пазари.

Китай – работилницата на света, е затворена. Китай е в състояние на тотална война.

Ръководството на Китай мобилизира всички инструменти на своята система, за да се бори както с вируса, така и с хибридната война.

Направете прогнози за БВП, ако се осмелите!

Към средата на февруари две трети от китайската икономика бяха затворени – повече от 80% от производството и 90% от износа. А китайската икономика представлява 22 на сто от световната икономика и е дълбоко интегрирана в международни вериги за доставки.

По време на епидемията от SARS през 2003 г. тя беше едва 4,5% от глобалния БВП, днес е над 22 на сто.

Не можете да „затворите“ Китай, без да затворите света.

Нещо много голямо е на път да се счупи…

И в момента получаваме множество доказателства от цял свят, че става дума за пълномащабна био война срещу Китай.

Следователно, този наш анализ е далеч от завършване.

Най-важните парчета от този пъзел още изплуват и се поставят на техните места.

Най-значимите разкрития, тепърва ще бъдат публикувани с продължаващия раздел „Актуализация“ на Операция Coronavirus bio-terror.

Битката за планетата навлезе в нов още по-опасен етап… Skandalno.net

Автор: Красимир Иванджийски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Коронавирус? Нищо подобно! Започна Първата Световна Био-Генетична Война! Ето фактите:

 1. Безпартиен Отговор

  01.03.2020 в 23:32

  Има логика и то желязна!

 2. udjs Отговор

  11.03.2020 в 11:31

  В написаното има здрав смисъл!Ако биологичните им оръжия са като коронавирусът,то експертите им са рядко некадърни,но истински опасни са медиите ,които раздухват масовата истерия!Ако не са престъпните медии,светът така и няма да разбере за тази „велика“
  опасност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *