Кой нанесе СМЪРТОНОСНИЯ РИТНИК В КОРЕМА на 11-годишната Габи? И носи ли вина Евро-Соросоидната Псевдо-Държава България! Виж Тук:

5

11-годишната Габи, която почина нелепо  в петък следобед в столичното 52-о училище, е получала фаталния ритник в стомаха по време на игра на „Бащи и майки“.

Тя ударила по гърба  „таткото“- свой съученик, който се преструвал, че е получил инфаркт и Габи трябвало да го спасява. Хлапакът пък се обърнал и я изритал смъртоносно в корема. От удара черния дроб на малкото момиченце се спукал и започнал кръвоизлив, който бил бавен и тя в началото не усетила какво се случва, пък и я дострашало да се оплаче за да не получи нов ритник.

Чак след два часа казала на учителката, че не й е добре, но пък сестрата била на половин работен ден и в медицинския кабинет вече нямало никого. Детето припаднало в коридора, ударило се в радиатора, вадили му езика три пъти, защото го гълтало, докато се гърчи на пода, а линейката дошла чак след 30 минути. Габи починала още по път към „Пирогов”.

Зловещата агония на умиращата Габриела се разиграла пред очите на останалите ученици, учители и даже пред родителите й, които били дошли да я вземат от училище.

Виновни – няма! Опитаха се да хвърлят вината върху учителката, която тръгнала да носи кутиите от обяда в стола. Но се оказа, че тя е отсъствала не повече от пет минути. Опитаха се да обвинят и „Спешна помощ”, но се оказа, че дори линейката да е летяла със скоростта на светлината по задръстените софийски улици, кръвоизливът от станалия на пихтия черен дроб е бил вече неовладяем. Лекар обясни, че е можела да бъде спасена само ако  след шута в корема, са я закарали веднага в болницата. Иначе след два часа не е можело да се направи нищо.

Не е ли нелепо, не е ли идиотско децата ни да мрат като мухи, а никой да не носи вина за това?

По телевизиите разпънаха на кръст директора, учителката, лекарите… но никой не показа семейството на прекия извършител на деянието – съученика. Явно, за да не му нарушат правата да рита, да млати наред, да дере, да тероризира, да бие и да прави каквото си поиска. Има „Закон за защита на детето“. Затова едното ще го защитаваме до дупка, докато другото вече няма нужда от никаква защита – вчера го погребаха!

Някак под сурдинка се промъкна информацията, че биячът е агресивно дете, че две години учителите се борили да му смекчат честите изблици на  ярост и насилие, че родителите уж съдействали, но не съвсем…Резултатът е 11-годишен убиец! Който пък не носи никаква съдебна отговорност, защото е малолетен.

И така, системата ще го кътка, ще го превъзпитава /безуспешно/, а той ще се измъква безнаказано… А ние се страхуваме и да си представим какво ще се случи по-нататък, щом убийството му се размина, а психолози го галят по главичката да не вземе да се разстрои от случилото се.

Две години съучениците на момчето с ритниците са под терор, защото видите ли, „детето било емоционално и не можело да се сдържа“. И колкото и странно да звучи, в училище не могат да направят нищо. Приехме всички евроценности на сляпо, приехме закони, с които направихме децата недосегаеми, качихме ги на пиедестал, окичихме ги с права, които често са несъвместими с обществото и във вреда на родители и преподаватели. Така превърнахме част от децата си в социопати, други в разглезени лигльовци, трети в тарикати и манипулатори… На учителите им е забранено да ги наказват, да ги сочат с пръст, дари да ги изключват от училище. Единствено могат да ги преместят в друго училище… където малкият изрод ще тероризира други деца.

Ако, не дай си Боже, учител удари шамар на разбесняло се и самозабравило се хлапе, което рита и чупи всичко около себе си, учителят ще бъда разпънат на кръст, ще го уволнят, може и да го съдят. А родителите ще писнат до небето, че не си пращат децата в училище, за да ги бият. А че рожбите им не само бият, а и убиват, е отделен въпрос!

Ние от Skandalno.net не подкрепяме боя като възпотателно средство. Не сме за Макаренковскте методи. Но в тази държава трябва да има ясни правила. И когато един ученик тормози и тероризира цял клас, то мястото му не е в този клас и в това училище. Има си индивидуални методи на обучение, има специализирани училища за подобни „зрънца”, но май соросоидите в държавата вече ги закриха. Имаше навремето. И сега трябва да има някакъв механизъм, който да защитава невинните от агресивните. Наскоро в друго едно училище родителите спряха децата си от занятия и вдигнаха бунт, за да бъде махнат подобен разлигавен пикльо, който биеше децата наред и никой нищо не можеше да му направи.

А къде е семейството на малолетния убиец с ритниците, ще попита някой?

Не знаем. По въпроса се мълчи дълбоко. И все пак при игра на „Майки и бащи” „бащата” е изритал майката в корема с всичка сила. Дали пък не го е видял отнякъде? Например у дома? Не знаят ли родителите какво дете отглеждат вкъщи, не са ли се стреснали от това, че са ги викали в училище и са се оплаквали от агресията на рожбата им?

Вдигнали са ръце? Не могат да го възпитат ли? Ами да се приеме тогава закон – първи шамар – глоба от 500 лева, второ сбиване- глоба от 1000 лева. Тогава ще си преосмислят възпитателните методи, защото част от българите разбират от дума само ако е съпроводена със здрава глоба. Ако ли не – клинчат и тарикатстват. А бъдещият малолетен убиец попива поведението им и си прави каквото си поиска!

Щом закона е лишил учителите от права да се намесят в подобни ситуации и могат да решават конфликти само с думи и галене по главичките, тогава отговорността да я носят родителите!

След въвеждането на солени глоби, броят на агресивните и неконтролируеми деца рязко ще спадне. Сигурни сме.

А дотогава ще си спомняме с носталгия как когато бяхме малки, във всяко училище имаше лекар, медсестра и дори зъболекар. Как ако ни накажеха да стоим прави заради някое провинение, не тичахме да се оплакваме на мама и татко, а даже не им казвахме от срам и от страх, защото и те щяха да ни накажат. Как, също така, се биехме в междучасията, но по детски и без злоба, не до смърт. Как нямаше психолози, защото не ни бяха нужни. Как отлъчвахме сами лошите и те потискаха агресията си, за да не стоят отстрани като черни овце.

И най-важното – как никой никого не убиваше!

И тогава имаше „зрънца”, но за тях имаше ТВУ (Трудово-възпитателни училища-б.р.)

А сега върлува страх и пълна безнаказаност.

И погребахме поредното невинно българче заради изкуствено натрапените ни западни евро псевдо- ценности, които са неприемливи за нас и вместо да ни извисяват, ни деградират… и убиват!

А из българските училища вече спокойни и защитени от евро-закона се разхождат 11-годишни убийци! Така че, колкото и да не ни се иска, следва продължение… Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Сорос и скапаните му подмолни НПО-фондации са много по-виновни от майката и таткото на новоизпечения убиец. Защото бавно, неусетно, подло и с мек, но постоянен натиск деградират обществото ни. Факт! Браво на автора!

  2. Колко точен и задълбочен анализ на ставащото у нас.Явно все още се намират умни и кадърни политнекоректни журналисти, които не благоговеят с овчи поглед пред модерните „евроатлантически ценности“. Защита на престъпниците-малолетни и пълнолетни се е превърнало в правило на запад и у нас (да не им се нарушали правата на милите, а те че пренебрегват правата на другите няма значение). Лицемерието и двйните стандарти също са правило. Така обществото подрива основата на която стои и ефекта неминуемо ще бъде само един-летален.

  3. Коя организация сега ще иска наказание за убиеца? Има начин да се накаже и 11-годишен садист, който знае, че ритане в главата или корема води до смърт!
    Планът Ран Ът е в ход. Ако не ни избият с храни и бедност, става с агресия, която се толерира в обществото ни.

  4. Още преди 8-9 години по време на обучение в една Холандска магистърска програма ни „отвориха очите“ как въвеждат дисциплина в училищата в Мексико: Обучението /посещаването на училище/ е задължително до определена възраст, но за най-дребното провинение и нарушение на дисциплината семейството на нарушителя се наказва с отстраняване от безплатното държавно училище. Остава им единствено вариантът детето да бъде записано в скъпо частно училище. И понеже не могат да си го позволят, семействата ВЪЗПИТАВАТ децата си строго в дисциплина още преди да тръгнат на училище, а самите деца отлично осъзнават това и са мотивирани колкото родителите си да спазват правилата.

  5. В САЩ пък не ги бият, нито ги наказват, просто ги пращат в така наречените училища за продуктивно обучение. Там имат половината ден физкултура и по два часа изучават професия. На 18 години вече от тях нищо не става, освен строго профилирани работници, които са най-ниската и най-бедната прослойка на обществото. Цял живот се бъхтят за никакви пари и ги наричат бели боклуци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *