Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВРАГ НА ЕВРОПА?

Внезапното, свекавично излизане на американците от Афганистан остави напълно разтворени кулисите и ярко осветена мрачната дотогава част зад тях. И ако за действията на самите САЩ там, тепърва ще анализираме причините, вече нищо не може да прикрие плановете на европейските им съюзници.

Два са основните приоритета на Европейския съюз, и то не от днес:

Затваряне на европейците чрез частични и тотални локдауни. Противопоставянето помежду им до чиста, оголена омраза по темата за ваксините. И накрая с одобрението на ваксинираните – Апартейд за неваксинираните. Но и това не е всичко. Вече проверяват възможността за затвори. И постепенно целият ЕС да се превърне в мек Гулаг.

Вкарването на колкото се може повече неидентифицирани и диви мюсюлмани на Стария континент. Фразата на Брюксел „Охрана на границите“ е съвършено изпразнена от съдържание. Граници се пазят само по един начин – с оръжие. А, има и още един. Ердоган да ти ги пази. Но това е в рамките на една голяма, многомилиардна шега, както се убедихме.

Кое засили светлината на прожекторите до такава слънчева мощ още преди края на Действието? Провеждането едновременно на два вида радикални политики, които чисто логически са абсолютно несъвместими една с друга. Първата е насилственото опазване на здравето на европейците от Вируса чрез изолация /“карантина“/. Втората е вкарването на стотици хиляди и милиони /въоръжени/ диваци в Европа. Или накратко: Масмедиите призовават френската аристократка да си мие ръцете по няколко пъти на ден, Боже!, след което й стоварват край имението талибани, по чиито ръце още не е изсъхнала кръвта от обезглавените им жертви.

Така се случва, че сега имаме две големи всепоглъщащи Вълни – Четвъртата на Фалшивия Вирус-Убиец, и Втората – на ислямската инвазия. Между другото, не си спомням Европа да се е трогнала особено за кървавия режим в американския протекторат Саудитска Арабия, например, но това е друга тема.

И така, вече ни бе обяснено, че и едното, и другото събитие ще предизвикат огромна инфлация. Тоест, светкавично обедняване на европейците. И париране по този начин на съпротивителните им сили, съответно. Но и двете политики са представяни като висша проява на хуманизъм. Веднъж, за да ни опазят от самите нас, втори път – за да спасим бежанците. Неваксинираните европейци са Врагът, неваксинираните талибани са Жертвата. Всъщност, неизбежното увеличение на терористични актове в цяла Европа със струпването на толкова ислямисти не се отрича от правителствата ни. Споменава се като нещо неизбежно, но хладнокръвно и в телеграфен стил.

И един парадокс, но само на пръв поглед: Колкото повече Европейската комисия раздухва какви милиарди раздава за нашето спасение и благоденствие, толкова повече ние обедняваме с часове. Това може всеки сам да си го провери в магазина и на бензиностанцията.

Политическите амеби в Брюксел са си присвоили правото да говорят от името на нас, европейците. Но пък и добре плуват в този сос.

Днес най-големят враг на Европа е Европейският съюз. Той координирано обслужва САЩ в прокарването на всичко това. И няма да спре. Ако ние не го спрем.

Автор: Степан Поляков

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВРАГ НА ЕВРОПА?

  1. Анонимен Отговор

    24.08.2021 в 6:36

    НАТО ЕС САЩ СОРОС СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА ЕВРОПА ИСВЕТА ИСТИНСКИ БРАТ ПРИЯТЕЛ ЗАЩИТНИК Е ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА Я ЗАМЕНИМ ВСЕКИ ДЕН ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ИСКАМЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ БРАТУШКИТЕ ИСКАМЕ НОВ 9 СЕПТЕМВРИ

  2. Колев Отговор

    24.08.2021 в 9:25

    Баба Ванга го е казала и преповтаряла, че без Русия България няма никакво бъдеще. Но ние сме не само тъпи,ние сме подли, ние сме идиоти и това се потвърждава всеки ден. Отново както ревнахме за одобрение на Гуайдо за президент на Венецуела, както ревнахме и за Навални, прогонихме и руските „шпиони“ продължаваме да лижем подметките на световния хегемон. Всичко казано в горната статия е една грозна истина, за която ние насила си затваряме очите, или сме толкова зомбирани, че чакаме за кой ли път някакво чудо. През това време ни вдигат цената на тока, на бензина, на водата и на всичко останало. и ние седим и слушаме политическите кретенизми, нямащи нищо общо с нашето нормално битие.Всяка сутрин като изляза от асансьора, пред очите ми са наредени некролозите на умрелите в блока, срещу входната врата , други некролози. Колко трябва да сме тъпи ние, за да разберем, че това убива и последната възможност за оптимизъм и добро настроение. За мръсотията навсякъде да не говорим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *