Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кое е по-зловещо, ГЕРБави Нещастници? Диктатурата ви или изгорените 20 Ковид- Маски?

Пишман-здравният министър на ГЕРБ Костадин Ангелов се изцепи, че ритуалното горене на маски от протестърите онзи ден в отговор на малоумната им заповед да се носят на открито, било зловещо.

Не е зловещо, Ангелов, красиво е да видиш стотици умни, осъзнали се млади хора, които категорично отказват да изпитат робски страх и подчинение пред лъжите ви за един несъществуващ смъртоносен вирус.

Зловещо е също да носиш една и съща маска за еднократна употреба цял месец, защото струва 2,50 лв., и със сигурност е внесена от фирма на ГЕРБ (с към 500% печелба). А няма начин да не си я купиш, понеже пак ГЕРБ са те задължили със заповед.

Зловещо е още да си болен и никоя болница да не иска да те приеме, дори за да ти поставят диагноза, понеже може да си с корона-вирус и… да не ги заразиш. А и ГЕРБ съсипаха здравеопзването. Зловещо е в 21 век хора да умират в домовете си докато чакат заветната линейка, а тя така и да не идва, защото са я ангажирали в бутафорната война с коронавируса.

Зловещо е в цялата държава да няма нито един медицински хеликоптер.

Зловещо е, че заради 11 години диктатура на ГЕРБ хиляди млади лекари и медицински сестри веднага щом завършат, бягат от Боколандия в чужбина… защото тук не става за живеене.

Зловещо е също, че се опитвате да скриете основният ни здравен проблем – липсата на персонал в здравната система.

Зловещо е че заради корумпираното крадливо неофашистко управление на ГЕРБ, в страната ни вече има 2 милиона души, живеещи под прага на бедността.

Зловещо е премиерът на България да се гордее, че е чел само една книга… и да спи до шкафче, пълно с откраднати евра, кюлчета злато и пистолет. Като типична мутра.

Зловещо е и че 106 дни стотици хиляди на улицата и 70 % от целокупния български народ ви искат оставките, а вие се правите, че не чувате и не виждате.

Кое е по-зловещо, неуважаеми герберски крадци, лъжци и нагли гьорсурати? Вие или изгорените от протестъри 20 използвани маски? Не маските, вие, българоубийци, трябва да бъдете изгорени на клада. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Кое е по-зловещо, ГЕРБави Нещастници? Диктатурата ви или изгорените 20 Ковид- Маски?

 1. FuckEU Отговор

  23.10.2020 в 7:34

  1. Демокрацията означава единствено, когато дадена държава или територия се контролира и експлоатира от британоварварите.
  2. Когато дадена държава е суверенна и свободна, означава че начело е кървав тиранин или поне се управлява от диктатор, който трябва да бъде унищожен.
  3. Свобода на словото означава единствено, това което британоварварите са ти позволили да казваш и да ругаеш тези които ти посочват. Ако кажеш нещо неизгодно за тях не е свобода на словото, а руска пропаганда.
  4. Толерантност означава да се подчиняваш като роб на господарите си и да търпиш прищявките им, докато ти налагат цигански, негърски или падалски диктат.Който не е съгласен е фашист, комунист, ксенофоб, хомофоб ……… и трябва да бъде разстрелян.

 2. Анонимен Отговор

  23.10.2020 в 10:14

  ОПРОСТАЧЕНА РОБСКА РАЯ БЕЗ БСП НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО ЗА БСП ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ ФАШИСТКАТА МАФИЯ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ГЕРБ

  • FuckEU Отговор

   24.10.2020 в 7:30

   Не са само ГРОП, а всички продаващи задника си на америка и турция.

 3. мед сестра Отговор

  27.10.2020 в 20:44

  Отвратително и задушаващо е когато те карат такива като тоя на снимката да вървиш против волята си и против морала си! Да лъжеш най-безсрамно в диагнозите и лечението.Да участваш в един театър ,който виждаш и знаеш, че е постановка ,защото такива като тоя горе те задължават, за да има пари и кюлчета за тях!Дори и да казваш, че царят е гол семето на съмнението е посято и никой не вярва и една птичка пролет не прави- трябват много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *