Кобилкина в предсватбена треска, ударно топи Килограми: Виж Тук:

0
Наталия Кобилкина явно е решила да се вземе в ръце и да свали ной и друг килограм от напращялата си снага.
Сексоложката се е притеснила от зачестилите напоследък натяквания, че е наляла снага и е взела мерки, като е тръгнала спешно на фитнес.

Тя  се е амбицирала да си върне предишните изящни форми коато да свали коремчето и паласките, заради които напоследък се носи слухът, че е бременна. Руската жрица на се*са иска да се появи пред олтара почти девствена, камо ли бременна. Затова на Коледа тя си угодила за последно, поглъщайки цялото изобилие от богатата трапеза, а след това гузно се записала на специални тренировки.

Нейни приятелки са буквално шокирани, тъй като за тях това е равносилно на чудо. Наталия била известна с това, че изобщо не признава фитнеса и никога не е стъпвала в  зала за тренировки. Сексоложката не била спортна натура,  предпочитала да се излежава вкъщи, да чете книги, или да обсъжда клюките с приятелки. Тя имала отличен метаболизъм, така че вродената й ленивост не се отразявала на фигурата й по никакъв начин.

Покрай любимия си Такис, тя се влюбила и в гръцката кухня, която обаче с времето започнала да й образува паласки и коремче. Този факт стреснал и годеника й, който й намекнал, че не е така стройна, както преди.

Суетната Наталия се впрегнала и веднага се втурнала да отслабва. През лятото тя ще става булка за втори път и вече си е харесала прилепнала по тялото рокля.
В никакъв случай не иска в нея да прилича на пълнена наденичка, затова решила да се запознае изтънко с фитнеса и чудесата, които той твори с тялото.
За всеки случай Кобилкина е започнала да ограничава, както сладкото, така и по-тлъстите меса.
А след сватбата ще започне отново да си хапва каквото си поиска, тъй като е решила да става майка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *