Кичка Бодурова: Заляха ме със злоба и се опитаха да ме сринат

Кичка сълзи2Кичка Бодурова най-после успя да се съвземе след приключението, наречено  „ВИП Брадър“ и проговори.

Срещу мен имаше брутален заговор. Искаха да ме махнат на всяка цена и всички се бяха съюзили срещу мен. Не зная с какво им пречех. Не зная от кого тръгна всичко това и кой настрои другите. Но през цялото време номинираха само мен и така много хора останаха почти до края, без да го заслужават.

„Опитаха се да ме сринат психически. Да ме смачкат. Да ме накарат сама да си тръгна, щом зрителите ме спасяват! Никога не съм се сблъсквала с толкова много злоба, крясъци, обвинения, ирония и тормоз. Но се гордея със себе си, че издържах“, заяви Кичка. Тя е изгледала целите епизоди, давани по телевизията и е категорична, че всички съквартиранти в къщата незнайно защо  са имали за цел да я извадят от релси и тя да поиска да си отиде. Дори вече видяла как се наговарят.

Стоях си в стаята, с нищо не им пречех, но те и там идваха и започваха да изсипват помия върху мен. Толкова много не съм плакала в живота си, колкото тези три месеца, призна тя.

Наистина ми идеше да си тръгна, наистина се надявах да ме изгонят. От това хонорарът ми не се променя, само щях да си спестя останалите унижения.  Въпреки това обаче си казах, щом хората гласуват за мен, значи ме искат в Къщата и нямам право да ги предам. И  направих всичко по силите си да издържа докрай.

Нямате представа как се чувства човек без камери, без микрофон и без говорещи зад гърба му съквартиранти. Все едно е излязъл от затвора. Или птица от клетката си. Сега се прибирам при съпруга си и дъщеря си, за да забравя за целия ужас, който изживях“, признава Кичка.

https://youtu.be/zz8SjuehTjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *