Китаеца се разсърди на Брадъра, искал наградата, продуцентите не я дали

0

Китаеца семействоКитаеца се нареди на пето място от възможните пет на финала на Биг Брадър. Той излезе намусен и почти отказа да даде интервю.

Нещо ми се виждаш сърдит, подкачи го Ники Кънчев. Николай Първанов го изгледа кръвнишки и тегли цяла реч, може би най-дългата, откакто беше влязъл в Къщата. Аз влязох да изчистя името си, аз дойдох да ме видят хората в нова светлина, но вие подбрахте такива видеа, които ме представиха в най-неблагоприятнта, просъска той. Защо трябваше да ровите из личния ми живот, защо замесихте жена ми, детето ми, защо оставихте Евгени Минчев да говори за връзка, каквато не е имало между нас? – попита вбесено фитнес-инструкторът.

И в Къщата излезе, че не съм правил нищо друго, освен да свалям Калина. Това си беше закачка.

Толкова ли много искаше наградата, попита Кънчев. Разбира се, че я исках! Аз участвах във всички мисии, държах се безупречно, не се намесих в нито един скандал, не се напих, не повиших тон и бях образцов съквартирант. И вместо да получа заслуженото, излъзам пръв.

Такава е волята на зрителите, каза Кънчев, а Китаеца съвсем се нацупи, почти отказа да си вземе подаръците с козметика и на бегом напусна сцената, гушнал детето си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *