Китаеца сензационно: Калина не спря да ходи гола и да ми се предлага

0

Калина ПаскалеваНики Китаеца е повече от бесен на Калина Паскалева. Той я оплю публично пред съквартирантите си на купона след финала, на който тя остана съвсем малко.

Бившият на Азис, който опита  стратегията да флиртува с изкусителката  в шоуто, бил смаян и смачкан  от грозните й думи зад гърба му и в отговор я обяви за най-голямата интригантка и лицемерка.

Тя не спря цял месец да се вее  гола пред мен и да си показва непрекъснато прелестите. Правеше го нарочно и тогава не й пречеше особено, че съм женен. Когато постигна своето и  й обърнах вниманието, което отчаяно търсеше от мен, изведнъж се сети, че ще излезе много долна, каквато си е всъщност , и започна да ме плюе и да обвинява мен, че съм я преследвал.

Ако съм решил да си правя пиар на голям мъжкар, едва ли щеше да го направя  с жена, която всеки мъж може да свали, избеснял  след финала татуираният фитнес инструктор. Той бил  нахъсан и от съпругата си Виолета, която набързо му разказала всички реплики и изцепки на Калина зад гърба му и така бързо потушила сексуалните му мераци към пловдивчанката.

Николай изказа и  недоволството си и от “Биг Брадър”  и заяви, че не си е правил стратегия или пиар в Къщата. .

Съжалявам изобщо, че участвах в това предаване. Не е редно да се говорят и излъчват такива глупости пред детето ми, когато аз го държах на ръце, категоричен  е скандалният бивш съпруг на Азис.  Той също заяви, че ще  съди  Евгени Минчев заради твърденията му, че двамата са живяли заедно.

Китаеца потвърди думите на съпругата Виолета, че с лорда е имал само  бизнес отношения и никога не е спал в в дома му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *