Кинче от дома в Берковица почина пребита от любовника си – с видео

kin4e
Кинче от Дома в Берковица почина от раните си

Skandalno.net  Зверски пребита 17-годишната Кинче от дома в Берковица почина от раните си. Любовникът на малкото момиче Валери Венциславов я държал заключена в къщата си в с. Мокреш – само я насилвал и пребивал, разказват съседи. Историята на Кинче и още десетина нейни приятелки от дома в Берковица видя бял свят преди две години. Тогава Мартин Карбовски засне филм за педофила Ангел, който плащал на децата по някой лев, за да се гаври сексуално с тях.

Въпреки че тогава в предаването на „Отечествен фронт” за пореден път лъсна истината за изоставените в „институции” деца, никой не взе мерки. Кинче разказа пред камерите на „Нова” , че по-големи нейни съученици я насилват.

В края на миналата година момиченцето казало, че

дом "Люба Тенева" Берковица
Дом "Люба Тенева" Берковица

отива в Монтана на гости на майка си. На следващия ден обаче се оказало, че Кинче не е там. Оттогава полицията започва да я издирва. Как точно са го правили-не е ясно. Но в края на февруари 2010 момичето е докарано в болницата в Лом смазано от бой. Нараняванията й по главата били сериозни и я преместили в „Пирогов”. Там

Момичетата от дома в Берковица
Момичетата от дома в Берковица

Кинче била оперирана. Състоянието на детето се влошило и починало.

Всички от дома знаят, че от известно време Кинче се срещала с Валери. Въпреки че момичето страдало от тежко психическо разстройство, никой не се погрижил за нея. Заболяването е наследствено- брат й също страда от болестта и също пребивавал до пълнолетието си в дома в Берковица.

Съученик на Кинче разказва, че липсата на грижи от страна на възпитателите я поддтикнали да се избяга и да се хвърли в обятията на убиеца си.

До момента не е повдигнато обвинение срещу Валери. А междувременно ново разследване на Мартин Карбовски разкри, че в дома за умствено изостанали деца в с. Крушари, малчугани гинат по мистериозен начин. За три години са починали 26 деца.  skandalno.net

Не е само дома в Берковица обаче. Повсеместно сирачетата са превърнати в обект на гавра- не само от насилниците си, а от всички нас, които гледаме безучастно и цъкаме с език. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *