Кейт роди принцеса, Уилям смело присъства на раждането

0

Кейт бебеДългоочакваното кралско бебе във Великобритания се роди вчера сутринта. Кейт се справи доста добре и бързо и новороденото дойде на бял свят след по-малко от три часа родилни мъки.

На събитието смело присъстваше таткото Уилям, а на съпругата му помагаха само две опитни акушерки. Имало е лекарски екип в съседната стая, който е имал готовност да се намеси, ако раждането се усложни, но никой не е поискал намесата му.

Кейт роди по естествен път, напук на българската мода за щяло и не щяло да се прави секцио. През цялото време в стаята й звучала избрана предварително от нея музика. Бебето е момиченце и засега си няма име. То е доста едричко 3,7 килограма и доста спокойно. За изумление на останалите родилки по света още същия ден, Кейт, Уилям и бебето напуснаха болницата и отведоха отрочето си вкъщи.

Младата майка изглежда доста добре, коремчето й не се е прибрало още, но ведрата й усмивка си е там. Самата тя е гушнала малката принцеса и си я носи на изписване от болницата, което доведе до луд възторг търпите, обсадили болничното заведение от дни. Полиция отчаяно разбутваше скандращите англичани, за да направи път на двойката да се прибере у дома.

Голяма част от британците искат малката да се казва Алис, а други да бъде кръстена на баба си Даяна.

За херцогинята се грижи същият медицински екип, както при първото й раждане през 2013 година с изключение на втората акушерка – чернокожа жена, която тогава не е била на смяна.
Семейството ще прекара няколко дни в двореца Кенсингтън. След това всички ще заминат за провинциалното имение на кралицата в Норфолк за да се грижат за принцесата. Уилям ще се оттегли от кралските си задължения за около две седмици и също ще бъде с дъщеричката си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *