Кеворк Кеворкян с Важно Разкритие: НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ! Вижте какво:

7

Ето какво написа в последната си статия за в. Уикенд журналистът-легенда Кеворк Кеворкян:

„Броят на платените русофоби в България драстично намалява. Достигнал е критичния минимум. Миналата седмица чужди източници са анализирали и преценили, че няма полза от поддържането на анти-руско лоби у нас. Нямало видим ефект от услугите му. С публично афишираните си позиции и изказвания анти-руското лоби най-често предизвиквало обратни реакции от населението. Направени били проучвания, които доказвали това.

Смята се, че липсват авторитетни персони за влияние, които успешно да продават русофобската идея – повечето са ренегати от бившите служби, от известни комунистически семейства или просто несериозни, авантюристично настроени типове.

От всичко това става ясно, че няма да харчат повече пари за русофобския проект. Имало други проекти („джендърите“ например или в образованието), които изглеждали по-продуктивни“, пише Кеворк Кеворкян.

Като един рафиниран журналист, г-н Кеворкян е внимателен и дори иносказателен в думите и изразите които използва. Ние от Skandalno.net обаче басма не цепим никому и за по-недосетливите ни читатели ще преведем написаното от Кеворк на директен и по-достъпен език:

Още в началото на миналата година Доналд Тръмп обяви, че съкращава разходите на „Американския фонд за външна помощ“ с 28 %. Въпросният фонд се захранва от US-държавата и спонсорира революции и НПО-фондации като тези на Джордж Сорос по целия свят. Финансовият фонд се контролира от ЦРУ като инструмент за въздействие в страните по целия свят в полза на интересите на САЩ.

От този фонд се спонсорира и Сорос, който чрез веригата си от НПО-та у нас осъществява агентурен контрол над територията на България, като спонсорира русофобията, печатането на учебници с изкривена и манипулирана българска история, популяризиране на джендър идеологията, налива пари в малцинствени групи като циганската… с цел раздробяване и разделение на българската нация… С други думи: Сорос, неговите фондации и цялата им обслужваща САЩ родна агентура работят за деградацията и разпада на българската държавност и нация. Това е волята на ЦРУ. Това казва всъщност Кеворк Кеворкян.

Защо Кеворкян се изразява така иносказателно и не пише нещата в прав текст? Защото вестникът, за който пише – в. Уикенд е част от медийната групировка на Делян Пеевски, който пък е първа дружка и бизнес партньор с Бойко Борисов. Борисов пък е креатура и агентура на САЩ…

Но, сполай ти Кево, че въпреки тежкото цензурно менгеме, в което ти се налага да работиш, все пак съумяваш да ни подадеш по някоя и друга информация от кухнята.

А добрата новина за нас, българите, е че соросоидните слуги на Запада са отчаяни. Защото въпреки огромното количество пари за про-западна глобалистка и неолиберална пропаганда, които всяка година наливат в България (според някои информации над 1 млрд. долара годишно), резултатите им са крайно оскъдни:

 • Българите така и не се научиха да мразят Русия, а напротив – любовта им се засилва!
 • Така и не прегърнаха джендър-мендър хомо идеологията
 • Не се подвеждат по акъла на платените соросоидни историци, които издават учебници, в които им обясняват, че в България турско робство, фашизъм и Освобождение не е имало и прочие дивотии…
 • Защото българите сме корав народ с вековни традиции и памет. Народ, комуто душата не можеш изтръгна тъй лесно. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Благодаря ти господин благов за голямата истина да живее братска русия тя е българската надежда спасение сигурност защита тя е българска мечта обичаме ви братушки и никой няма власт и сила да ни промени господ да ви пази

 2. Да живее България,Слава на братския Руски народ,Слава на Русия!!!

 3. Каквото беше, е до тук.Доказано от времето, че който сложи ръка върху този народ–далеч не стига. Не могат да накарат българската душа да е разрушител, така, както не могат да я накарат да мрази и руския народ,
  защото това е зовът на кръвта. Не, че няма за какво да се упреква Русия, но в сравнение със западналите
  /пардон,западните/ истории, е нищо. Много, ама много
  им се искаше на западналите, тази територия. Няма да ги коментираме кои са, какви са и т.н. Ще ги върна много назад–в 1895год., става въпрос за една случка с участие на българин в щатите, която не се е случила, както са искали. А нещото с участието на българина е трябвало да извършат един ритуал, чрез който да се вземе нещо от българите и да се прехвърли в страната на неограничените възможности.
  Само, че това не са свободни съчинения, нито са
  безконтролни–напротив. Много строго се пазят и
  съблюдават, но в никакъв случай от измислени господари. Хайде със здраве.

 4. Те всички бяха идеалисти и като се качат на „трона“започват, да грабят и забравят беднотията.

 5. Бах ти калния вестник!как дишате в мръсотията, която произвеждате?

 6. Признавам си, че съм изненадан от присъствието на Елена Йончева, в списъка по-горе! Някакви обяснения….?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *