Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия едва не Приземи Самолет с Крясъци! Вижте Тайната й Болест:

Камелия самолетИзвънредно положение било обявено на борда на самолет, а с него пътували Камелия и приятелят й Цветин.

Двамата отивали на малка романтична ваканция  в чужбина, когато се случила кошмарната ситуация.

В самолета нямало терорист, нито похитител, а паниката създала самата Камелия, която изправила на нокти екипажа. Родната певица  изпаднала в нервна криза от турболенцията, разплакала се, започнала да пищи и изнервила всички. Зачервила се, задъхала се, надавала отчаяни стонове и повтаряла: Падаме, падаме…!!!

Стюардесите се скупчили около нея, опитвали да я успокоят, предлагали й шампанско, хапчета…, но нашенката не мирясвала и всички се видели в чудо. Стигнало се дори до идеята да приземят самолета и да свалят изпадналата в амок пътничка, когато турболенцията престанала и Камелия най-накрая се кротнала.

„Какво съм виновна, че имам много лоша  фобия от височини и летене?“ – оправдава се фолкаджийката. Самолетът се тресеше ужасно, потъваше във  въздушните ями, пътниците подскачахме по местата си, имах чувството, че всеки момент ще паднем!

Аз  се разплаках от ужас  и се развиках много силно. Не го направих нарочно, не съм някаква лигла, просто това е фобия и е извън мен. Не мога да я контролирам.  Всички стюардеси се скупчиха около мен,  опитваха се да ме успокоят, но не успяха. После хукнаха  да се съветват с командира на полета. Цветин ми държеше ръката, но това не ме успокои. Имах чувството, че умирам“, призна си певицата, след ваканцията.

Запознати с фобиите и пристъпите на паника я успокоили, че няма вина за заболяването си и я посъветвали или да отиде на психиатър, или да спре да се качва на самолети.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *