Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Камелия Воче има спешна нужда от психиатър!

Камелия рев детеЛекарски екипи прелитат за щяло и не щяло в къщата на ВИП Брадър, но един от съквартирантите има спешна нужда от психиатър и това е Камелия Воче, пишат зрители във форумите.

Те са изумени от поведението на певицата, което съквартирантите толерират и единствен Евгени Минчев каза, че тя е фалшив човек и никой не му повярва. Не е ясно как се приемат изблиците на певицата вътре в къщата, но отвън изглеждат ужасни. Както е в добро настроение и се усмихва, даже пее,  Воче изведнъж рязко преминава в другата крайност, започва да вика така, че стъклата започват да треперят.

Певицата крещи, тръшка се, изпада в ярост и агресия, които са буквално плашещи. Тя се хвърля към обекта на омразата си и е готова да го удари, ако някой не се появи в този момент да я хване за ръцете. Поредният й вой настъпи, когато Людмила й каза – аз съм майка, спри да обиждаш пред очите ми моето дете. Кой знае какви са твоите деца, щом ги възпитава човек като теб. Думата деца кой знае защо действа на Камелия като червен плащ  на бик и тя се хвърля да брани малките си, които са достатъчно големи и самостоятелни, като орлица, която брани пиленцата си.

Ти ли ще ми казваш каква майка съм аз, изврещя стигналата почти до амок Воче. Като излезем, жива няма да те оставя. Щом ми обиждаш децата, нямаш право да живееш, зачерви се като рак певицата. Аз не ги обиждам, аз се чудя каква си като майка, защити се Людмила, но Воче налетя на Албена, която с невъзмутимо спокойствие продължи да си пуши, без да й мигне окото, че може да изяде шамар от развилнялата се жена.

Изкарана от кожата си, певицата с вой си събра багажа и си тръгна, но до…изповедалнята. Там кой знаезащо си промени решението и усмихнато каза, че остава.

Човек неволно започва да се пита психически добре ли е тази жена, или крие нещо срамно според нея за децата си,та реагира като невменяема, пишат зрителите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *